reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam witam:-)
jak samopoczucie z rana:-)? ja siedzę w robocie i walczę z tragicznymi mdłościami:-( i usiłuje coś zjeść ale cienko mi idzie:baffled: a propo spania, to też nie za ciekawie, co chwilę pobudka na sikanie, a potem turlania pół godziny po łóżku:confused:a rano trzeba wstawać do pracy:dry: ale ogólnie i tak nie jest źle:-)

reklama
Witajcie Majóweczki!
Nie zaglądałam do Was kilka dni bo moj synś wciąż nie śpi po południu, a wieczorem jestem już tak padnięta, że zasypiam z małym gdy go usypiam:baffled:. Najgorsze jest to, że mimo zmęczenia ciągle budzę się w nocy i wymyślam sobie jakieś głupoty przez które nie mogę później zasnąć. W dzień nie mogę się postawić na nogi kawą, bo mnie od niej odrzuca tak jak niektóre z Was. No mówię Wam masakra!

Styna zgadzam się z Tobą "że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków", a przynajmniej powinen być gotowy. Niestety wiele osób tego nie rozumie i pozbawia swoje maleństwa życia.

Ostatnia edycja:
sytna to macie wesoło.. a wasze rodzinki pewnie w szoku ;-)

hope też mam nadziejęże wszystko będzie dobrze:tak:
to już jutro... :-D
chyba pojadę sama bo D będzie w pracy :-( chyba że dostanie na rano i skończy o pierwszej:tak:

dobra to poki co zmykam...
priv dostałam od was , więc jak tylko będę miała kompa na chodzie to wszystko wpiszę :-)

Persefona - ja też zwykle mam 90/60... i ciągle przysypiam, teraz spałabym 24H na dobę:-D, ale praca wymaga wstawania o 6 rano:baffled:
w weekendy funkcjonuje lepiej, bo spię dłużej.
Kawę pijałam od czasu do czasu, jak miałam apetyt. Teraz nie ciągnie mnie (chyba, że na jakąś lepszą w kawiarni ;) ), a poza tym wypłukuje Mg i Ca, więc staram się unikać w ogóle.

Już teraz szok opadł ale faktycznie byli w szoku, ale teraz widzą że my się bardzo cieszymy z tej ciąży i bardzo kochamy naszą dzidzię więc cieszą się razem z nami, i wierzą że wszystko inne się kiedyś samo ułoży.
Co do spodni ciążowych to kupiłam jedne, ale tak myślę że chyba muszę kupić jeszcze jedne bo co ja zrobię jak te wypiorę, nie pomyślałam o tym w sklepie:-D

Witam Was Kochane.

Jeżeli o mnie chodzi to samopoczucie coraz lepsze, dzisiaj tylko trochę się po telepałam nad kibelkiem zanim zrobiłam śniadania bo budzę się bardzo głodna i dla tego tak mi nie dobrze:-( W nocy budzę się na siusiu 4-5 razy i na jedzenie bo taka głodna jestem:szok: Ale śpię dobrze i zasypiam nawet nie wiem kiedy.
Głowa w ciągu dnia pobolewa ale jakoś po kawie przechodzi a tak to zgaga ale jak już nie mogę wytrzymać to biorę Rennie (a i pomaga mi na mdłości też rano to może spróbujcie):happy2:

WiKamcia II trymestr się już zaczął u Ciebie?? :happy2:

Styna ja też na razie mam jedne ciążowe. Jakby co wypierz sobie wieczorem na kaloryfer i wyschną Ci na drugi dzień:happy2:

Miłego dnia Kochane ja pije herbatkę i kończę śniadanie i zaraz muszę się trochę ogarnąć bo Misio nie długo przyjedzie i idziemy na jakiś spacer (nadal mieszkamy oddzielnie:wściekła/y::baffled::zawstydzona/y:)

Ja muszę też wybrać się na jakieś zakupy bo w swoje spodnie wchodzę już na styk i przy siadaniu muszę je rozpinać,ale jak myślicie lepiej kupić spodnie ciążowe z podwyższonym stanem czy może ogrodniczki?

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Ja muszę też wybrać się na jakieś zakupy bo w swoje spodnie wchodzę już na styk i przy siadaniu muszę je rozpinać,ale jak myślicie lepiej kupić spodnie ciążowe z podwyższonym stanem czy może ogrodniczki?

[FONT=&quot][/FONT]
Są jeszcze takie z gumkami po bokach.Ja też się po spodnie wybieram i kupię sobie takie z gumą na brzuch,tzn.z podwyższonym pasem,Nie będę się stresować,że mi brzuch wyłazi spod bluzki a poza tym cieplej w plecy będzie w zimie:happy2:
Jolek a suwaczek wklej sobie w sygnaturkę,nie będziesz musiała go wklejać do każdego posta tylko sam będzie się pojawiał:tak:Wchodzisz w ustawienia,edytuj sygnaturę i tam wklejasz suwaczek:tak:

Do góry