reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Zjola bardzo ale to bardzo ci współczuję, wiem co to znaczy, musisz być silna i się nie poddawać, a w końcu słonce zaświeci. Trzymaj się kochana. A dla Twoich Aniołków zapalam światełka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*).

reklama
Viki weekend, tradycyjnie nikogo nie ma ;-)

Ewcia faktycznie dziwne, albo się coś dziewczynie pomyliło, albo to zwykła podpucha...

Hejka dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze???!!!
Bardzo bardzo przepraszam że się nie udzielałam ostatnio :zawstydzona/y: ale padł Nam komp i dopiero dzisiaj podłączyliśmy nowiusieńkiego więc teraz będę na bieżąco. :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

U mnie ok! Dzidzia rośnie samopoczucie też o wiele lepsze bo już mdłości minęły.

Witam niedzielnie...

U mnie jakoś pomalutku i do przodu...
Jutro wizyta u doktorka...
Mam nadzieję, że z Maluszkiem wsio dobrze:tak::-)

Dziewczyny, nie wydaje Wam się to trochę dziwne?
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-mamusie-lipiec-2011-a-45345/
zgłosiłam do sprawdzenia...
no naprawdę musiałaby zajść w ciążę na dniach a przecież testy tego nie wykażą:no:

a co dziś mnie ,.. strasznie bolał mnie brzuch , jak dotknęłam ręką to aż mnie zmroziło:eek:
i wogóle jak dotykałam sobie podbrzusze to czułam taki wzgórek tewardy strasznie.... i czuję nadal...
dobrze że w środę już do lekarza bo się wypytam co to i jak to
poza tym boli mnie ząb ten co zawsze i od dawna mam do wyrwania:confused2:
mała marudna dzisiaj... jeszcze nie śpi a już 20.30 prawie:sorry:
no i na dodatek mam coś z nogą i nie mogę za bardzo chodzić bo mnie boli:crazy: w kostce

Ostatnia edycja:
widzę że nasze majóweczki to sąmałe leniwce:-D
bo nikt nie pisze na głównym:-p
nie wiadomo co u kogo i wogóle...
mam nadzieję że jak się wszytskim 1 trymestr zakończy to więcej będziecie pisać...

uzupełniłam listę prosze się odszukać i sprawdzić czy wsyztsko się zgadza:-)

Hope- helllołł :))
Jak się czujesz?

A dziękuję Ewcia, z każdym dniem coraz lepiej :-) Mam nadzieję, że u ciebie też już tylko super dobrze, szczególnie po tak trudnym starcie ;-)

Kamcia te twoje bóle faktycznie nieciekawe, może po prostu wrażliwa macica... Albo już się stawia ;-)

reklama
zjola bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trzymam kciuki za kolejne podejście i wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze. Trzymaj się dziewczyno!!!

Kamcia jesteśmy ze sobą bardzo krótko 5 miesięcy:szok: , ale nie planowaliśmy ciąży teraz, to po prostu była typowa wpadka, nie ma co ukrywać. Miałam przerwę w pigułkach i byliśmy na kalendarzyku, podejrzewam że podróż do Polski i z powrotem rozregulowała mi cykl i owulacja się pojawiła tydzień po czasie, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ją mam aż do wyniku testu ciążowego byłam pewna, że miałam cykl bezowulacyjny i gdyby nie ten test z powodu wymiotów i braku okresu to bym jeszcze długo nie wiedziała. Ale pomimo wpadki od samego początku kocham moje maleństwo i cieszę się że będę je miała ja zawsze twierdziłam że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków szczególnie takich miłych skutków:-D A mój P cieszy się równie bardzo jak ja i tylko co chwile pyta, kiedy zacznie dzidzia kopać, aby mógł to poczuć:-D

Ostatnia edycja:
Do góry