reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hop hop.... jest tu ktooooś????
co się z wami dzieje????
chyba pójdę zrobić jakieś ciasto z nudów....
co się z wami dzieje????
chyba pójdę zrobić jakieś ciasto z nudów....
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam niedzielnie...
U mnie jakoś pomalutku i do przodu...
Jutro wizyta u doktorka...
Mam nadzieję, że z Maluszkiem wsio dobrze:-)
Dziewczyny, nie wydaje Wam się to trochę dziwne?
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-mamusie-lipiec-2011-a-45345/
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-mamusie-lipiec-2011-a-45345/
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze???!!!
Bardzo bardzo przepraszam że się nie udzielałam ostatnio ale padł Nam komp i dopiero dzisiaj podłączyliśmy nowiusieńkiego więc teraz będę na bieżąco.
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
U mnie ok! Dzidzia rośnie samopoczucie też o wiele lepsze bo już mdłości minęły.
Bardzo bardzo przepraszam że się nie udzielałam ostatnio ale padł Nam komp i dopiero dzisiaj podłączyliśmy nowiusieńkiego więc teraz będę na bieżąco.
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
U mnie ok! Dzidzia rośnie samopoczucie też o wiele lepsze bo już mdłości minęły.
_Roszpunka_
zgłosiłam do sprawdzenia...Witam niedzielnie...
no naprawdę musiałaby zajść w ciążę na dniach a przecież testy tego nie wykażą
a co dziś mnie ,.. strasznie bolał mnie brzuch , jak dotknęłam ręką to aż mnie zmroziło
i wogóle jak dotykałam sobie podbrzusze to czułam taki wzgórek tewardy strasznie.... i czuję nadal...
dobrze że w środę już do lekarza bo się wypytam co to i jak to
poza tym boli mnie ząb ten co zawsze i od dawna mam do wyrwania
mała marudna dzisiaj... jeszcze nie śpi a już 20.30 prawie
no i na dodatek mam coś z nogą i nie mogę za bardzo chodzić bo mnie boli w kostce
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
widzę że nasze majóweczki to sąmałe leniwce
bo nikt nie pisze na głównym
nie wiadomo co u kogo i wogóle...
mam nadzieję że jak się wszytskim 1 trymestr zakończy to więcej będziecie pisać...
uzupełniłam listę prosze się odszukać i sprawdzić czy wsyztsko się zgadza:-)
bo nikt nie pisze na głównym
nie wiadomo co u kogo i wogóle...
mam nadzieję że jak się wszytskim 1 trymestr zakończy to więcej będziecie pisać...
uzupełniłam listę prosze się odszukać i sprawdzić czy wsyztsko się zgadza:-)
Hope
podwójna mama :-)
Hope- helllołł )
Jak się czujesz?
A dziękuję Ewcia, z każdym dniem coraz lepiej :-) Mam nadzieję, że u ciebie też już tylko super dobrze, szczególnie po tak trudnym starcie ;-)
Kamcia te twoje bóle faktycznie nieciekawe, może po prostu wrażliwa macica... Albo już się stawia ;-)
reklama
zjola bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trzymam kciuki za kolejne podejście i wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze. Trzymaj się dziewczyno!!!
Kamcia jesteśmy ze sobą bardzo krótko 5 miesięcy , ale nie planowaliśmy ciąży teraz, to po prostu była typowa wpadka, nie ma co ukrywać. Miałam przerwę w pigułkach i byliśmy na kalendarzyku, podejrzewam że podróż do Polski i z powrotem rozregulowała mi cykl i owulacja się pojawiła tydzień po czasie, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ją mam aż do wyniku testu ciążowego byłam pewna, że miałam cykl bezowulacyjny i gdyby nie ten test z powodu wymiotów i braku okresu to bym jeszcze długo nie wiedziała. Ale pomimo wpadki od samego początku kocham moje maleństwo i cieszę się że będę je miała ja zawsze twierdziłam że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków szczególnie takich miłych skutków A mój P cieszy się równie bardzo jak ja i tylko co chwile pyta, kiedy zacznie dzidzia kopać, aby mógł to poczuć
Kamcia jesteśmy ze sobą bardzo krótko 5 miesięcy , ale nie planowaliśmy ciąży teraz, to po prostu była typowa wpadka, nie ma co ukrywać. Miałam przerwę w pigułkach i byliśmy na kalendarzyku, podejrzewam że podróż do Polski i z powrotem rozregulowała mi cykl i owulacja się pojawiła tydzień po czasie, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ją mam aż do wyniku testu ciążowego byłam pewna, że miałam cykl bezowulacyjny i gdyby nie ten test z powodu wymiotów i braku okresu to bym jeszcze długo nie wiedziała. Ale pomimo wpadki od samego początku kocham moje maleństwo i cieszę się że będę je miała ja zawsze twierdziłam że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków szczególnie takich miłych skutków A mój P cieszy się równie bardzo jak ja i tylko co chwile pyta, kiedy zacznie dzidzia kopać, aby mógł to poczuć
Ostatnia edycja: