reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

VIKamciaG to chyba jesteśmy z jednego rejonu, ja też mieszkam w konińskim :tak:
A co do mojego samopoczucia-ja dziś pierwszy raz rano wymiotowałam-normalnie nie miałam czym,ale zrobiło mi się momentalnie duszno i niedobrze i wisiałam nad sedesem :crazy:
Moja 3-latka wciąż mnie wypytuje kiedy urodzę jej braciszka albo siostrzyczkę,bo ona chce się opiekować,dawać mleczko itp.:sorry2: Dziś powiedziała do mnie cytuję :"możesz już otworzyć brzuszek?":blink:
A co do reakcji teściowej poziomki - nie martw się, ja miałam podobną reakcję ale u mojego bezdzietnego najstarszego brata. Jak mu wysłałam sms,że znowu zostanie wujkiem to zamiast gratulacji otrzymałam "TYLKO NIE TO!!!!" :szok:
ooo a można dokładnie wiedzieć w jakim miasteczku???
może się znamy :-p
hehe

dziewczy mam prośbę mozecie pogłosowac przez kilka dni na moją Vi??
konkurs jest do 27 i mozna dawac głos codziennie...
link w sygnaturce a ja z góry dziekuję :*

co do teściowej to moja się ucieszyła:tak: wkońcu tylko D daje jej wnuki bo jego starsza o wiele siostra jakoś nie bardzo:baffled: ona się chyba nie nadaje:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia, wlasnie zaglosowalam :)
jak mi sie Opera nie wywali to sprobuje zaglosowac codziennie :)

a co do tesciowych to sie nie przejmujcie nimi, potrafia zatruc zycie, ale pewnie same zaluja lub zazdroszcza lub hormony im juz powypalaly jakiekolwiek serdeczne uczucia...

A ja mam teściową,jakiej każdej życzę.Jest kochana,wspaniała i czasem lepiej się z nią dogaduję niż z mamą:sorry::sorry:Moi i P rodzice byli zachwyceni perspektywą posiadania następnego wnuczęcia:tak:Cieszyli się bardzo jak im powiedzieliśmy i czekają aż polecimy do Polski na święta,pewnie,żeby nas obładować prezentami,dać na wózio i takie tam:-)

Do teściowych zawsze miałam szczęście, za to moi rodzice potrafią nieźle dać popalić.
Może dlatego teściowa wie już o wszystkim od miesiąca, a moim powiemy może na święta.
Bo niestety u mnie traktowało się zawsze dziecko w rodzinie jako problem ,mówiło się tylko o obciążeniach z tym związanych itd. Moja mama zapowiedziała niedawno jak mój stwierdził, że oczywiście mamy plany rodzicielskie, że nie będą się zajmować wnukami.:-D Jakby to było kiedykolwiek w planach, skoro dzieli nas 400km,poza tym nie zniosłabym ciągłego wtrącania się we wszystko.

reklama
to widzę że nie tylko moja jest spoko:-D
moja powiedziała że się w nasze życie nie wtrąca:rofl2: a my jesteśmy dorośli i wiemy co powinniśmy robić:-p

kurde nie wyspałam się... musiałam jechaż ze znajomymi po auto w nocy...
i wróciliśmy o 4 rano ... a tu trzeba do małej wstać rano:sorry:

Do góry