reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Uff, w końcu Was nadrobiłam po całym dniu:) Napisałam na wizytach co i jak dziś u doktorka, więc już się nie będę powtarzać:) Zmykam pod prysznic, a potem spać, bo padnięta jestem po całym dniu. A te spuchnięte stopy doprowadzają mnie do rozpaczy... Do jutra dziewczynki:)

Była punktualnie ale na innym temacie:-)
haha dzięki za obronę :-p

tak byłam byłam...

ale mnie wkurza moja niania...!! yhhhh
czasem zaczyna szumieć i trzeszczeć.... a stoi ciągle w jednym miejscu..
co gorsza... kilka razy leciało nam w niani francuskie radio:szok:
gdzie w okolicy nie mieszkaja francuzi żadni..
a już wogóle nigdzie nic nie było słychac tak żeby z niani można było słyszeć każde słowo jakby to radio stało centralnie przy mikrofonie u niuni w pokoju

Ja kiedyś w niani "zebrałam" rozmowę telefoniczną kogoś z bloku. Było słychać idealnie.

A ja Cie kochana nie będę szukać po całym forum, co godzinę to co godzinę na maju :p Ty sobie już budzik nastaw :p Żartuję oczywiście.

Idę na film. A potem spać :D Dobranoc

ale ja mieszkam w domku:-D
a nie w bloku..
ale normalnie jak to słyszę czasem albo cokolwiek..
to mam schizy że u małej w pokoju jest ufo:-D
wiem walnięta jestem .. hahaha

mam lapka na noc więc jutro się pochwalę łózkiem napewno..
ale się cieszę:rofl2:

i brzuchem sie pochwal, leci juz 40 tydz a ja jestem strasznie ciekawa jak on wyglada ;-)
Dzisiaj mam jeszcze klientke na pazurki i pewnie juz ostatnia...no chyba, ze jeszcze ktos z dnia na dzien sie zapisze, bo do swiat tylko zapisy robilam, bo to nigdy nie wiadomo co i jak, a jakby mnie zlapalo w trakcie pracy, ktora trwa 3 godz to nie wiedzialabym czy konczyc paznokcie czy zostawic laske i leciec na porodowke :-D

reklama
Hejka laseczki :-)

Jestem wróciłam w dwupaku oczywiście :tak::-)

Przepraszam że nie napisałam w dniu wyjazdu ale wiecie jak to jest mega zamieszanie i w ogóle nie dałam po prostu rady , a tam hmmm tak samo odłączyłam się całkiem od netu. , dlatego proszę wybaczcie brak życzeń na Święta mam nadzieję że były udane! :-)

Poczytam oczywiście potem bo teraz moje dziecko już mnie woła że chce śniadanko a potem wychodzimy bo mam wizytę u gina tak więc odezwę się raczej dopiero wieczorkiem.
Z dobrych wiadomości to to że mamy w końcu wózeczek :-):-):tak::tak: kupiliśmy tam u siostry to już chyba Nasza tradycja bo to 3 wózek tam kupiony, jak wróci mąż z pracy "obfocimy" i wrzucę na odp wątek ;-)

Ok to chyba póki co tyle uciekam bo czas leci :*

Do góry