reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jestem i ja, caly dzien mialam zalatany, bo jak nie do tesciow to z piesem do weterynarza, a potem z wymazem do szpitala

Moj pieso bedzie zyl :-D temperatura spadla, dzisiaj dostal tlyko jeden zastrzyk i jutro juz ostatni, sika juz prawie bez krwi, biega, skacze je i bawi sie. Wytlumaczylam mu, ze musi wyzdriwiec dla Oskarka, bo kto bedzie go pilnowal jak nie on ;-)

Wkurzylam sie, bo poszlam do laboratorium zaniesc wymaz na paciorkowca i musialam zaplacic 24zl za przyjecie tego i jeszcze przy odbiorze jak sie okaze ze mam te cos to bede musiala doplacic. No to juz kurna nie kumam, jak tego nie mam to nie doplacam, a jak mam to mam zaplacic...co za kur** polska polityka :wściekła/y:

Odsypiac bede chyba dzisiaj, bo mnie tak kopyta bola, ze hej. Dzisiaj ledwo w balerinki je wsadzilam ale jak jutro bedzie tak goraco jak dzisiaj to wbijam sie w klapeczki, dzisiaj co 2 osoba juz w klapach zasuwala. No i jestem wsciekla na ZUS, bo kasa miala byc w czwartek, a dzisiaj wtiorek i nadal jej nie ma...chyba jutro zawitam do tych urzedasow...
Aha i Misia dzisiaj urodzila

Kamcia to patrze, ze jednak nie rodzisz jeszcze mnie tez chyba wczesniej nie wezmie, bo latam jak samochodzik, a tu ani jednego skurczu:-D

Ale nam się sypią majówkowe dzieciaczki w kwietniu. Najpierw dziewczynki z przerwa na jednego chłopca i znowu dziewczynki a teraz chłopcy, więc będzie kolej na dziewczynkę teraz. To która na ochotnika?

reklama
Do góry