reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hope jakie to wspaniałe, że twój meżczyzna aż do tego stopnia się z tobą utożsamia :)

a swoją droga jakiś czas temu oglądałam na tvn style program z gościem, który był zachwycony ciążą i porodem do tego stopnia, że NA PORODÓWCE zazdrościł żonie, że to ona rodzi a nie on (?) bo to takie nieziemsko wspaniałe uczucie musi być a jeszcze w trakcie ciąży w jakiś sposób montował sobie arbuza na brzuchu żeby zobaczyc jak to jest... (wtf?!) ;D już sobie go wyobrażam...

A z tym zapachem to nie takie głupie. Mój M zawsze wiedział po zapachu kiedy okres będę miała- jakoś 2-3 dni przed. Jak się staraliśmy o dzidziusia to pierwszy wiedział czy sie udało czy nie... Musze go podpytać jak teraz dla niego pachne w ciąży może też mi poród wywącha :)

To ci nasi mężczyźni są niczym psy gończe:-D
A co do was kochane-nie licytujcie się,która pierwsza się rozpakuje,bo niespodzianki chodzą po ludziach. U mnie też różnie może być,ale o tym napiszę w wątku o wizytach,bo właśnie wróciłam. Pogoda piękna,ale rzeczywiście nie ma czym oddychać..

Szkoda tylko, że bólem nie można podzielić się po połowie, o ile byłoby lżej... Ale z arbuzem pod bluzką to już przegięcie :-D

Hope, Karolka85, Paula04 mamy równe terminy, więc proszę się nie spieszyć. A swoją drogą ciekawa jestem, jak to w praktyce wyjdzie :-)

Dziewczyny, wiecie co z Misią89? Albo ja przegapiam posty, albo się rozpakowuje nam majowa kwietniówka ;-)

Mandrzejczuk jak piesek dzisiaj się czuje? Odespałaś coś z tej nocki?

Młoda_i_piękna, Persefona, jakieś nadprzyrodzone zdolności mają Wasi Panowie! Ja bym musiała chyba się wytarzać, żeby K. zauważył różnicę :-)

Hope, śmiałam się tak z mojego faceta, ale on naprawdę miał całą ciążę syndrom jakiś. tak się biedaczek przejął, że miał mdłości, wymiotował, był ospały, miał zgagę. I przytył - to akurat sobie uświadomiłam wczoraj z zazdrością patrząc na jego brzuch, bez żadnego rozstępa! to niesprawiedliwe, moje podbrzusze jest poorane jakby grabiami :angry:

No ja też bym nie chciała żeby moja mała się urodziła w moje urodziny, więc dziś do północy nie zamierzam rodzić;-)
Właśnie wróciłam z wizyty i jest wszystko oki, tyle że mała mnie bardzo głową napiera i dlatego tak mnie bolą te pachwiny, no i już mam małe rozwarcie.

Alex współczuję problemów z autem, ale naprawdę musieliście trafić na jakiś pechowy model, ja mam wielu znajomych co mają focusy i wszyscy sobie chwalą, że dobre i niezawodne. Lepiej go sprzedajcie i kupcie coś innego. I nie denerwuj się pomyśl o pozytywach zobaczysz męża szybciej niż myślałaś, wiem że to słabe pocieszenie ale ja zawsze we wszystkim staram się szukać pozytywów.

My wcześniej mielismy dwa focusy ale I teraz mamy II, i też bylismy bardzo zadowoleni z poprzednich dlatego zdecydowaliśmy sie wymienić na nowszy model, który okazał sie felerny. No pozytywy z tego też są bo zobaczę męża już jutro a nie za 3 tyg. W związku z tą awarią zamierza zostać do soboty bo mówi, że nie opłaca mu się jechać na 2 dni do roboty i potem ma weekend wolny. Woli juz z nami zostać te kilka dni. Więc ja jestem :-)

Ja akurat wpłacić maszerowałam :D

A ja mam dzisiaj imieniny :p:p:p Ale nie musicie pędzić z kwiatami, nie! :D Nie obchodzę hihihi Za to mam urodziny w maju ale kojarzę, że chyba jeszcze chyba ze 4 dziewczyny też? Przyznać się, które to zaraz starsze będą???

Marzena
ja mam urodzinki 13 maja:)

reklama
wiecie co...
moje skurcze się nie nasilają...
a juz coraz bliżej maja...
mam nadzieję że się jednak ine przeterminuję z tym moim porodem:szok::-D

no a już jutro bede miała łózeczko dla Vi!! suuuuper :-)

a dzisiaj kumpel chyba bierze laptopa już bo coś mówił że na wtorek będzie potrzebował.. choć nic pewnego bo mecz leci i się coś z moim umawiał na oglądanie:-p

ale jak co to jutro mi odda spowrotem:-D

Do góry