reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama

mandrzejczuk
, Ty tylko zabierz sprzęt na porodówkę, to może wśród personelu nowe klientki dorwiesz:-D i między karmieniami będziesz pazurki robić ;-)

futrzaczku, witaj poświątecznie i oczywiście czekamy na fotki.

Witam i ja. Poleniuchowałam sobie dzisiaj. Mąż jechał w nocy do Bydgoszczy i mnie obudził a póżniej nie mogłam zasnąć. Wogóle to marnie dzisiaj spałam. Młody nie dość że wczoraj szalał to jeszcze w nocy mu się zebrało.
Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień - sama będę do wieczora więc muszę coś wymyśleć.
Pewnie jakiś spacer bo pogoda super chociaż od tego ciepłą nogi puchną okrutnie.

hej mnie dzisiaj bóle obudziły...
ale nie miałam czasu policzyć co ile minut...
własnie zaraz to zobię...
yhhh boli

futrzaczku cieszę się że już jestes

mandrzejczuk.. dzisiaj zrobimy sobie małą sesję jak D wróci z pracy może...
o ile wróci wcześnie bo wczoraj to o 17 wrócił a miał o 13:dry:
wiec nie wiem....
jak co to pykne zwykłą fotke i już

ViKamcia - czekam z niecierpliwoścą na owoce sesji.

Zastanawiam się na kiedy zrobią mi projekt kuchni. Taki miałam plan fajoskiale pan od razu rozwiał moje nadzieję że sie wszytko co chcę nie pomieści a przynajmniej nie w takiej kolejności :-(.
Jakaś mniejsza ta kuchnia sie taraz wydaje.
W sumie to firma jest fajna i napewno ładnie to wszystko ułoży ale tak to jest jak się coś umysli w głowie i nic z tego.

dzien doberek laski napewno was nie nadrobię za dużo nabazgrałyście , ja melduje posluszie ze wszystko ok dzis mialam usg i wszystko ladnie schodzi ze mnie , siedzi Zuzia własnie mi na brzuchu mała koza nie chcciala inaczej zasnac . mam tyle mleka ze szok moge komus odstapic bo mala nie przejada a jest mały głód :-)
milego dzionka

Witam
kurcze muszę zrobić jakiś plan dnia bo znowu nie wiem co robić, niby posprzątane, z obiadem mam czas bo P dopiero o 17 będzie, ale nudzę się jak mops więc coś muszę wykombinować, patrzę na szmatę i podłogę w kuchni ale musiałabym wymyślić coś na kolana bo moje kafelki mają takie dziwne wzory i po chwili klęczenia na nich kolana bolą jak diabli.

ilonka ciesze śie że u was wszytsko super idzie..
oj ja sie już nie mogę doczekać mojego maleństwa... :-)
jeszcze chwila i bedzie!!!

już jedzie do mnie kurier :-D włansie mi dzwonił... juuuuupi:-)

styna to masz przerypane z tymi kafelkami...
hmmm a może sobie kolana szalikami jakimiś owiń???

u mnie skurcze nie ustają ale jestem taka zdygana że nie jestem w stanie dokładnie ich policzyć..
ale sa co ok 5 min....

Witam się i ja. Mam stertę prania do posegregowania i powpychania do szafek a taaaak mi się nie chce.

Styna może ręczniczek sobie podłóż pod kolanka, taki złożony?

Kamcia skurcze masz co 5 minut? A bolą już czy tak tylko są? Mam wrażenie, że Ty faktycznie doczekasz do przyjazdu kuriera a potem się rozsypiesz ;) Może wody Ci odejdą na jego widok :D

reklama
Witajcie
Kamcia to znowu czekam i trzymam kciuki:-), tylko nie urodz w domu:tak:
Ilonka ale ci zazdroszczę że masz już córunie obok siebie już cały ból minął, teraz tylko słodkie życie
Futrzaczku witaj po świętach, pochwal się oczywiście zakupami.

Do góry