reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie Dziewczyny:-)

Kamcia - pstryknij tą fotkę, bo nie zdążysz... i trzymaj się dzielnie!

Ilonka - jakby co, to ja się pisze na nadmiar pokarmu, mam nadzieję, że moja mleczarnia nie zawiedzie, ale póki co - susza totalna;-)

Umówiłam się z Zosią, że w sobotę może się rodzić, w piątek pójdziemy poćwiczyć w szkole rodzenia, a na niedzielę będzie z nami :-D ciekawe, czy posłucha hahaha

ale tak serio, to nie mam letnich ciuchów ciążowych:baffled: i robi się to problematyczne powoli...

reklama
Witam!
kamcia trzymam kciuki:)
mój M. przyjechał dzisiaj o 3.30 nad ranem, auto już u mechanika, najlepsze z tego wszystkiego jest to, że zostaje do niedzieli. Juuuuuuppppppiiiii:-)

A ja dzisiaj byłam na wymazie GBS, wyniki za tydzień, a potem poszłam na KTG, tętno ok, Synek spał w trakcie.
A dzisiaj czeka mnie jeszcze prasowanie, całe szczęście mama ma mi pomóc, bo tego jest tyle, że chyba z kilka dni by mi to zajęło. Dzisiaj piorę ostatnie już pranie z pościelą dla małego.

kamcia to już u ciebie tuż tuz
lepidopetra chetnie oddam bo szkoda marnować :-)
Alex super ze z synkiem ok
Paula niedługo i ty będziesz synka tuliła szybko minie i łapie z nienacka z partyzanta jak to moj okreslił

Kamcia to Ty już może urodzisz lada chwila, ale doczekaj tego kuriera:-D

Ja dziś od rana na wkładce i jak się podcieram mam wydzielinę z krwią i całe podbrzusze mnie boli, od wczoraj kirepsko u mie z apetytem... mam nadzieję,że moja córeczka wreszcie będzie chciała wyjść:-)

Ojejku chyba se odpuszczę te podłogi mam bardzo silne i bolesne skurcze, z bólu aż mnie skręca. Co ta moja mała znowu wymyśliła??
Kamcia trzymam kciuki aby to już to

Kamcia skurcze masz co 5 minut? A bolą już czy tak tylko są? Mam wrażenie, że Ty faktycznie doczekasz do przyjazdu kuriera a potem się rozsypiesz ;) Może wody Ci odejdą na jego widok :D
nom co 5 min i tak bolą dziwnie... raz mam takie że czuję ze są a raz bolą.. ale nie tak że mała ciśnie główką w dół tylko tak bolą jakby mnie rwało .. jakbym się przeziębiła podczas okresu i wtedy jak bolą jajniki i w plecach korzonki...

styna Ty trzymaj kciuki zeby to właśnie ejszcze nie było to :-p
kurier pojechał.. za 30 min ma mąż wrócić z pracy:tak:
jeszcze sie trzymam:-D

alex ciesze się że męża będziesz miała przy sobie na kilka dni:-)

aaa i wogóle powiem wam że naprawdę każda ciąża inna i każdy poród te ż...z Vi jak miałam takie bóle lekkie jak teraz miałam przedwczoraj to już na 2 dzień rano miałam córkę z sobą..
a teraz ..
już 3 dzień i powoli się nasilaja.. powoli.. powoli... i jeszcze nie rodzę..
a jakby patrzeć na 1 ciążę to kmoje dziecko miałoby już 2 dni:-p
może ona czeka ze mną do tego maja:-D

ania może jeszcze urodzisz wczesniej niż ja:-D
trzymam kciuki *&&&&&&&&&&&

reklama
Kamcia Ania i Styna - Wy wyścigi dzisiaj robicie? Zaraz wszystkie na porodówkę pojadą i z kim będę przeżywać Wasze porody?

A ja chcę gdzieś pojechać na weekend majowy! A tu pogody ma nie być u nas :(

Do góry