_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
MajaPolka .. od życzeń mamy specjalny temat,....
jakby nie było....
jakby nie było....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z tym zapachem to nie takie głupie. Mój M zawsze wiedział po zapachu kiedy okres będę miała- jakoś 2-3 dni przed. Jak się staraliśmy o dzidziusia to pierwszy wiedział czy sie udało czy nie... Musze go podpytać jak teraz dla niego pachne w ciąży może też mi poród wywąchaHehe,jak to facet:-) Mój też ostatnio mi powiedział,żebym rodziła w porze jego pracy,bo wtedy dostanie wolne,a jak w nocy,to doopa blada;-) A wczoraj wypalił mi z tekstem: Ty to niedługo urodzisz. A ja: czemu tak myślisz??? On: Bo tak inaczej pachnieszMyślałam,że z łóżka spadnę
![]()
Ja po prostu nie chcę urodzić w swoje urodziny, wolałbym aby każda z nas miała swoje święto, no ale wzbraniać się nie będę. No ty masz jeszcze trochę czasu do rodzenia, mój P to ma dość bo co chwile coś się dzieje od 32 tygodnia cały czas coś i tyle nerwów nas już to kosztowało że naprawdę wolimy mieć ją już z nami. A tak to co chwile kursowanie do szpitala, i czekanie nie wiadomo na co, bo nawet jak powiedzieli że definitywnie rodzę w 35 tygodniu to mała i tak się rozmyśliła.styna26ja już po urodzinach - bo kwietniowa jestem i bobas nawet grzeczny był o dziwo, a za to teraz szaleje i naciąga mnie do granic możliwości. Kolejną wizyte u pani dr mam dopiero w połowie maja, a ciekawa jestem czy nic mi tam od środka mały rojber nie nagmera. Mój M tak wygląda na mieszane uczucia z jednej strony ma już dość czekania, a z drugiej widze że dalej się boi - mam nadzieje że jak przyjdzie co do czego to nie spanikuje...