reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hehe,jak to facet:-) Mój też ostatnio mi powiedział,żebym rodziła w porze jego pracy,bo wtedy dostanie wolne,a jak w nocy,to doopa blada;-) A wczoraj wypalił mi z tekstem: Ty to niedługo urodzisz. A ja: czemu tak myślisz??? On: Bo tak inaczej pachniesz:rofl2: Myślałam,że z łóżka spadnę:-D
A z tym zapachem to nie takie głupie. Mój M zawsze wiedział po zapachu kiedy okres będę miała- jakoś 2-3 dni przed. Jak się staraliśmy o dzidziusia to pierwszy wiedział czy sie udało czy nie... Musze go podpytać jak teraz dla niego pachne w ciąży może też mi poród wywącha :)

Ja mam 9 maja urodziny, i mam nadzieję że ten dzień Nadia sobie odpuści.
Ania no to się okaże która z nas pierwsza będzie
Karolka no ty mi już przenoszenia nie życz, ja tu już się doczekać nie mogę, bo mam serdecznie dość tych wszystkich numerów. Mój P jak położna powiedziała że trzeba czekać o mało się nie rozpłakał bo on już też ma tego stresu dosyć.

styna26ja już po urodzinach - bo kwietniowa jestem i bobas nawet grzeczny był o dziwo, a za to teraz szaleje i naciąga mnie do granic możliwości. Kolejną wizyte u pani dr mam dopiero w połowie maja, a ciekawa jestem czy nic mi tam od środka mały rojber nie nagmera. Mój M tak wygląda na mieszane uczucia z jednej strony ma już dość czekania, a z drugiej widze że dalej się boi - mam nadzieje że jak przyjdzie co do czego to nie spanikuje...

styna26ja już po urodzinach - bo kwietniowa jestem i bobas nawet grzeczny był o dziwo, a za to teraz szaleje i naciąga mnie do granic możliwości. Kolejną wizyte u pani dr mam dopiero w połowie maja, a ciekawa jestem czy nic mi tam od środka mały rojber nie nagmera. Mój M tak wygląda na mieszane uczucia z jednej strony ma już dość czekania, a z drugiej widze że dalej się boi - mam nadzieje że jak przyjdzie co do czego to nie spanikuje...
Ja po prostu nie chcę urodzić w swoje urodziny, wolałbym aby każda z nas miała swoje święto, no ale wzbraniać się nie będę. No ty masz jeszcze trochę czasu do rodzenia, mój P to ma dość bo co chwile coś się dzieje od 32 tygodnia cały czas coś i tyle nerwów nas już to kosztowało że naprawdę wolimy mieć ją już z nami. A tak to co chwile kursowanie do szpitala, i czekanie nie wiadomo na co, bo nawet jak powiedzieli że definitywnie rodzę w 35 tygodniu to mała i tak się rozmyśliła.

Styna ja w swoje urodziny też rodzić nie chcę, wolę żeby każdy miał swoje święto. Swoją drogą byczki nam się porodzą a to raczej uparty znak zodiaku :D

Dziewczyny a przepraszam GDZIE Wy inaczej pachniecie? :D Tak ogólnie?

Mój M zawsze twierdził, że tak ogólnie zapach się zmienia... Potrafił sie wtulić i powiedzieć - ooo za 2 dni okres, bez kalendarza... bo ja to nieregularne wiecznie cykle miałam a on trafiał :)

reklama
Marzena ty zboczuchu jeden :-D

Mandrzejczuk skoro psiak je i pije, to będzie dobrze :-)

Kamcia trójpak, od wczoraj jesteśmy w trójpaku, bowiem TZ stwierdził, że on też jest w ciąży, tylko tak mentalnie :-D Trójpak dwoje dorosłych i dziecko :-)

Do góry