reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam i ja poświątecznie.
Hope jaki trójpak czy ktoś tam jeszcze się chowa,
Kamcia masz rację czekaj do maja to jest cudowny miesiąc
Karolqa trzymam kciuki i powodzenia
Alex współczuję problemów z autem, ale naprawdę musieliście trafić na jakiś pechowy model, ja mam wielu znajomych co mają focusy i wszyscy sobie chwalą, że dobre i niezawodne. Lepiej go sprzedajcie i kupcie coś innego. I nie denerwuj się pomyśl o pozytywach zobaczysz męża szybciej niż myślałaś, wiem że to słabe pocieszenie ale ja zawsze we wszystkim staram się szukać pozytywów.

A to pytanie to o mnie było ja jestem co prawda byłam wczoraj na porodówce wieczorem, bo podejrzewałam że mi się wody sączą ale położna stwierdziła że mam taką wodnistą wydzielinę że na wkładce wygląda jak wody, no ale podpięli mnie pod KTG i okazało się że dostałam skurczy tak do 130 co 10- 8 minut i dość bolesne były ale postanowiłam że skoro to nie wody to z takimi skurczami to ja w domu poczekam. No i nadal czekam.

Ostatnia edycja:
reklama
Ludu ale się beznadziejnie czuję! Strasznie mi słabo. Ale ciśnienie mam ok w sumie bo 117/65. I po śniadaniu jestem a czuję się jakby mi cukier mega spadł.

Idę na dół do banku, na powietrze to może się uspokoi. A jak nie to padnę między ludźmi to chociaż karetkę wezwą a w domu tylko z Paulą jestem a ona mojego dotykowego telefonu nie umie obsługiwać :p

U nas od 3 dni strasznie duszno jest i codziennie małe burze są ale ja akurat uwielbiam burze :D

No właśnie widzę że Ania się martwi ale spokojna głowa mam numery więc jak co to dam znać smsem, a i neta w szpitalu mam więc laptopa też będę miała. To jak będę rodzić to pomiędzy skurczami się odezwę.
Jolek Witaj w domu kochana

marzena09 jak idziesz do banku to wyciągnij dla Nas też troszkę kaski:-D:-D
my się absolutnie nie obrazimy !!!!:tak:

Ja akurat wpłacić maszerowałam :D

A ja mam dzisiaj imieniny :p:p:p Ale nie musicie pędzić z kwiatami, nie! :D Nie obchodzę hihihi Za to mam urodziny w maju ale kojarzę, że chyba jeszcze chyba ze 4 dziewczyny też? Przyznać się, które to zaraz starsze będą???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam samiutka juz z domu...:-(

Komputer ledwo działa, albo wcale albo jak ślimak.... Mój B. wziął laptopika więc jestem udupio...a na tym starym rzęchu...
Co za duszny dzien znowu.... i znowu glowa i jakies ciesnienie od wczor.wysokie mam - jak nie ja... buuu... Brzuchol twardy jak kamień, pobolewa... :((

Mandrzejczuk tak Ci współczuję z powodu pieska :((( biedak ... Mam nadzieje, że coraz lepiej z nim jednak! mój miał tyle razy kleszcze, ale widze że i duże szczęście bo nigdy tak nie zachorował poważnie..

Dziewczyny z tym ŻELAZEM to tak mi moj gin. powiedzial, ze owszem zaparcia sie zdarzają często ale druga strona to własnie zbyt częste wizyty w toalecie.ze to tez skutek uboczny żelaza, że możliwe biegunki, hmmm sama już nie wiem... Teraz to chyba wszystko na nas przeczyszczająco już działa :/ ;) :-D stresik głównie.
POzdrawiam, zmykam na poczte i do sklepu, po jakies pieczywko, bo juz nie ma mi kto przynieść :-p

Marzeno w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ ..wiadomo czego! i 100 lat :)

Ostatnia edycja:
Do góry