reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie :)
Jak tam samopoczucie dzisiaj?? U mnie standardowo czyli mdłości. Ale może wieczorem przejdzie. Siedzę w pracy i jakoś nic mi się nie chcę ale dzisiaj już piątek także jutro weekend :)

Dziewczyny !
Macie fajnie ze możecie pracować...
ja mam takie mdłości że od miesiąca jestem już na L4
dodam że zaczęły mi się tydzień temu masakryczne bóle głowy!!!
I jak tu wrócić do pracy ???

Ech....

pozdrawiam Was serdecznie:-)

Witam wszystkie nowe majóweczki!!

Ja również praktycznie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, tylko rano jak czegoś nie zjem to trochę mnie mdli,a tak to wszystko ok.

Życzę miłego dzionka:)

Cze laseczki:-D
M przez 2 dni wisiał na kompie i nie miałam szans się dopchać:wściekła/y:
Właśnie jem śniadanko(spagetti i jajka na twardo:-D) i postanowiłam do Was zajrzeć.

Chcecie usłyszeć tekst stulecia?????
Moja teściowa jak jej mój M powiedział o ciąży odpowiedziała cytuję
"POWINIENEŚ SIĘ WYKASTROWAĆ":szok: Mówi to matka jedynaka:szok::szok:

hehe poziomki dobra jest Twoja teściowa :-D
jak my powiedzieliśmy mojej mamie że już będzie miała sóstego wnuka...
to się ucieszyła i mówi że czeka jeszcze na dzieci od mojego brata:rofl2: bo on jeszcze nie ma:-p heheh
my to się smiejejy że będzie rekordzistką w tak młodym wieku:-D

Hej:happy2:
Ja dzisiaj 2 razy wymiotowałam ale na razie jest w miarę dobrze:baffled:

Zanka ja jakiś czas temu miałam bóle głowy, że 2 tygodnie non stop leżałam w łóżku:-( Teraz też mnie pobolewa ale w porównaniu do tego co było mogę funkcjonować;-)

VIKamciaG to chyba jesteśmy z jednego rejonu, ja też mieszkam w konińskim :tak:
A co do mojego samopoczucia-ja dziś pierwszy raz rano wymiotowałam-normalnie nie miałam czym,ale zrobiło mi się momentalnie duszno i niedobrze i wisiałam nad sedesem :crazy:
Moja 3-latka wciąż mnie wypytuje kiedy urodzę jej braciszka albo siostrzyczkę,bo ona chce się opiekować,dawać mleczko itp.:sorry2: Dziś powiedziała do mnie cytuję :"możesz już otworzyć brzuszek?":blink:
A co do reakcji teściowej poziomki - nie martw się, ja miałam podobną reakcję ale u mojego bezdzietnego najstarszego brata. Jak mu wysłałam sms,że znowu zostanie wujkiem to zamiast gratulacji otrzymałam "TYLKO NIE TO!!!!" :szok:

reklama
Do góry