reklama
zanka07
Fanka BB :)
Dziewczyny !
Macie fajnie ze możecie pracować...
ja mam takie mdłości że od miesiąca jestem już na L4
dodam że zaczęły mi się tydzień temu masakryczne bóle głowy!!!
I jak tu wrócić do pracy ???
Ech....
pozdrawiam Was serdecznie:-)
Macie fajnie ze możecie pracować...
ja mam takie mdłości że od miesiąca jestem już na L4
dodam że zaczęły mi się tydzień temu masakryczne bóle głowy!!!
I jak tu wrócić do pracy ???
Ech....
pozdrawiam Was serdecznie:-)
karolq8
Ja niestety mialam umowe zlecenie i prace taka ze w ciazy nie bardzo moge pracowac;( chetnie bym cos porobila bo teraz w domu to masakra
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze laseczki
M przez 2 dni wisiał na kompie i nie miałam szans się dopchać
Właśnie jem śniadanko(spagetti i jajka na twardo) i postanowiłam do Was zajrzeć.
Chcecie usłyszeć tekst stulecia?????
Moja teściowa jak jej mój M powiedział o ciąży odpowiedziała cytuję
"POWINIENEŚ SIĘ WYKASTROWAĆ" Mówi to matka jedynaka
M przez 2 dni wisiał na kompie i nie miałam szans się dopchać
Właśnie jem śniadanko(spagetti i jajka na twardo) i postanowiłam do Was zajrzeć.
Chcecie usłyszeć tekst stulecia?????
Moja teściowa jak jej mój M powiedział o ciąży odpowiedziała cytuję
"POWINIENEŚ SIĘ WYKASTROWAĆ" Mówi to matka jedynaka
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe poziomki dobra jest Twoja teściowa
jak my powiedzieliśmy mojej mamie że już będzie miała sóstego wnuka...
to się ucieszyła i mówi że czeka jeszcze na dzieci od mojego brata bo on jeszcze nie ma heheh
my to się smiejejy że będzie rekordzistką w tak młodym wieku
jak my powiedzieliśmy mojej mamie że już będzie miała sóstego wnuka...
to się ucieszyła i mówi że czeka jeszcze na dzieci od mojego brata bo on jeszcze nie ma heheh
my to się smiejejy że będzie rekordzistką w tak młodym wieku
Hej
Ja dzisiaj 2 razy wymiotowałam ale na razie jest w miarę dobrze
Zanka ja jakiś czas temu miałam bóle głowy, że 2 tygodnie non stop leżałam w łóżku:-( Teraz też mnie pobolewa ale w porównaniu do tego co było mogę funkcjonować;-)
Ja dzisiaj 2 razy wymiotowałam ale na razie jest w miarę dobrze
Zanka ja jakiś czas temu miałam bóle głowy, że 2 tygodnie non stop leżałam w łóżku:-( Teraz też mnie pobolewa ale w porównaniu do tego co było mogę funkcjonować;-)
persefona
VIKamciaG to chyba jesteśmy z jednego rejonu, ja też mieszkam w konińskim
A co do mojego samopoczucia-ja dziś pierwszy raz rano wymiotowałam-normalnie nie miałam czym,ale zrobiło mi się momentalnie duszno i niedobrze i wisiałam nad sedesem
Moja 3-latka wciąż mnie wypytuje kiedy urodzę jej braciszka albo siostrzyczkę,bo ona chce się opiekować,dawać mleczko itp. Dziś powiedziała do mnie cytuję :"możesz już otworzyć brzuszek?"
A co do reakcji teściowej poziomki - nie martw się, ja miałam podobną reakcję ale u mojego bezdzietnego najstarszego brata. Jak mu wysłałam sms,że znowu zostanie wujkiem to zamiast gratulacji otrzymałam "TYLKO NIE TO!!!!"
A co do mojego samopoczucia-ja dziś pierwszy raz rano wymiotowałam-normalnie nie miałam czym,ale zrobiło mi się momentalnie duszno i niedobrze i wisiałam nad sedesem
Moja 3-latka wciąż mnie wypytuje kiedy urodzę jej braciszka albo siostrzyczkę,bo ona chce się opiekować,dawać mleczko itp. Dziś powiedziała do mnie cytuję :"możesz już otworzyć brzuszek?"
A co do reakcji teściowej poziomki - nie martw się, ja miałam podobną reakcję ale u mojego bezdzietnego najstarszego brata. Jak mu wysłałam sms,że znowu zostanie wujkiem to zamiast gratulacji otrzymałam "TYLKO NIE TO!!!!"
reklama