reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laseczki :-)
Ja już odliczam dni do kolejnej wizyty :)
Zakupię też spodnie ciążowe bo już zwykłe mnie uciskają a jakoś nie chce, żeby mnie cokolwiek uciskało:-)
Miłego dnia wszystkim

witam...
my właśnie wóciułyśmy z basenu....
ehhhh
jak było fanie ... na lekcjii wszyscy się dziwili że Vi tyle już potrafi i że taka zdolna jest (nie tylko w pływaniu ale i jak chodziła poza basenem:tak:

za tydzień będe robić profesjonalne zdjęcie także jak już będzie gotowe to wkeję:tak:

orientuje sie moze ktoras z Was czy AgHBs a HBsAg to to samo?? bo bylam u mojego lekarza ginekologa i napisal HBsAg a moj lekarz rodziny wypisal(przepisal) AgHBs... ehh nie spojrzalam u lekarza rodzinnego w ksiazeczke i sie nie zapytalam i teraz mam dylemat bo po co mam dwa razy placic za to samo badanie ;/

Witajcie majóweczki :)
Jestem tu nowa i też jestem w drugiej ciąży. Ostatnia @ -> 20 sierpnia, termin na 27 maja 2011 ;)
Ja dodam,że czuję się inaczej niż w pierwszej ciąży,mam silne mdłości,wzdęcia i wzmożony apetyt :)

witam nową mamusię...

kaska nie mam zielonego pojęcia:confused:
ale znalazłam na jednej stronce właśnie takie 2 tabelki i w 1 było to AgHBS , a w 2 HB ...
jedno po rumuńsku 2 po angielsku jak zrobiłam automatyczne tłumaczenie strony na Polski oby dwu tabelek pokazało mi się HBsAG
więc wychodziłoby to samo tylko z innych języków chyba ,.. ;-)zerknij sama
http://mymemory.translated.net/t/Romanian/English/aghbs

Witajcie dziewczyny :) Mogę do Was dołączyć? Termin wg OM wypada mi na 6 maja 2011 :) To moja druga ciąża, lecz pierwsza która zakończy się porodem, w kwietniu tego roku pożegnaliśmy w 7 tygodniu nasze maleństwo :(
Teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Dzisiaj byłam na USG prenatalnym- maluszek skakał jak szalony, przeziorność 1,4mm więc wszystko ok, wszystkie inne parametry również super :) Nasz skarb ma już 5,5 cm, więc rośnie mały olbrzym, hehe :)
Niestety muszę leżeć od samego początku ciąży, biorę dupka 3x1, luteine 2x2, clexane 0,40 i w poniedziałek mam ostatni zastrzyk kaprogestu. Liczę że na wizycie 28 października lekarz pozwoli mi już po mału wstawać i robić coraz więcej :)

reklama
Do góry