reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja pierdziu urobiłam się po pachy :-( mam dość! :wściekła/y:
ale za to ciuszki już czekają na swojego właściciela ;-) i ogólnie małe porządki dookoła porobiłam ale tak patrząc dalej na chałupę to tej roboty jeszcze ho ho tak więc jutro ciąg dalszy :tak:
Strasznie mnie krzyż teraz boli a mojego mężusia kochanego jeszcze nie ma bo patrzy co tam z tym Naszym autem się porobiło :wściekła/y:

reklama
Kamcia ja właśnie obstawiam trzydniówkę albo początki gardła, ale zobaczymy...Po czopku temperatura spadła do 37,4, ale znów chyba rośnie,bo Gabi ciepłe rączki dostaje. No nic-czekamy na lekarza. Odezwę się później. Pa
moja też miała gorączkę ostatnio.. 2 dni....
i to nie była ani 3 dniówka ani ząbek nie wyszedł, ani się nie pochorowała:eek:
przeszło i już... nie wiadomo od czego to ,...

wiec wiesz., może też tak mieć że od niczego chwilowa temperaturka i to wszystko:tak:

a ja nie miałam neta...coś się rozłączyło.. masakra...

My już po KTG i wszystko OK. Mały kopał i wiercił się co chwilkę, z położną sobie pogadaliśmy trochę i pytała co i jak tam gdzie chcemy rodzić, czy razem i takie tam. A teraz wcinam czekoladę i popijam spritem :-)

Ale fajnie, że poziomka już rozpakowana :-)

Witam się wieczorkiem.
Ale dziś naskrobałyście i to same takie długie posty:-)
Idę poczytac resztę wątków , bo cały dzień tylko zaglądałam co tam u Poziomki. Super mamy bobasy:-)

marzena9, Vikamcia nie bylismy na pogotowiu,tylko u lekarza rodzinnego prywatnie i zalecił tak jak mówisz marzenko: Ibufen w syropku 3x dziennie + Bioaron C 3x dziennie i w razie gorączki paracetamol w czopkach (bo ten jeden jej pomógł i zbił temperaturę do 36,9). Powiedział,że to początki gardła,bo ma trochę czerwone-a tak poza tym z resztą wszystko w porządku;-)A i podobno to taki wirus szaleje,więc...dobrze,że się upewniłam i uspokoiłam. Mała śpi z nami w łózku,bo przynajmniej jak będę wstawać siku to skontroluję jej temperaturę i w razie czego zaaplikuję czopek. Ehh...dzień pełen wrażeń. A tu Poziomki się rozpakowały-chociaż coś optymistycznego :)

pers4efona cieszę się że jesteś już spokojniejsza..

a ja się wkurzam na mojego męża:angry:
normalnie za każdym razem mu tłumaczę że ma nie zasypiać z małą jak on ją usypia .. a słyszę z dołu chrapanie... i muszę go iść i budzić bo ta to by spał do rana chyba
a on do mnie zawsze z tekstem"ciiii ja nie śpie ona dopiero zasnęła" ... jak chrapie od 15 min...
jkak ja ją usypiam to schodzę normalnie i jest git.. a on nie.. yhhhh
nawet jak czasem się zdarzy ze się w nocy przebudzi to też..ja z nią poleżę i wychodzę a on zasypia i uczy ją że jak wstanie rano to kotś przy niej jest!! i po takiej nocy kolejnego dnia budzi się z płaczem bo nikogo nie ma..
i znów w nocy albo lepiej jak sama pójdę albomusze nasłuchiwac czy on czasem nie zasnął:confused2:
na szczęście rzadko się przebudza w nocy...

ale się wyżaliłam:zawstydzona/y:

Ide polezec troche w wannie i poobserwowac skurcze, zastosować sie do zaleceń lekarskich i jakby co bede słać eski =) ale najpewniej, to do jutra na forum.
Buziaki mamusie :) i dobrej i spokojnej i wyspanej nocy :)

reklama
Do góry