reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cisza... trzeba czekać... pierwszy poród potrafi trwać kilkanaście godzin... Ale skoro milczy to jest na rzeczy i to ostro. Czuję się jak ojciec na korytarzu porodówki.

powiem Wam, że mój dzień też przebiega dziś pod znakiem jolka naszego.
skoro się nie odzywa to faktycznie akcja pewnie wrze, a może jest juz po wszystkim i odpoczywa?

Cisza... trzeba czekać... pierwszy poród potrafi trwać kilkanaście godzin... Ale skoro milczy to jest na rzeczy i to ostro. Czuję się jak ojciec na korytarzu porodówki.

Ja też się czuję tak tatuś :D

Jak my tak każdy poród będziemy przeżywać to jak nic pod koniec maja trafimy do czubków :D

witam sie dzisiejszą porą rano zajrzałam co i jak wróciłam po całodziennych obchodach i plotach z koleżanką i myślalam że Jolka już po wszystkim a tak bidula męczy się dalej ale dołaczam do wszystkich kciukasów

Ja tez dzisiaj po spacerze z kolezanka myslalam ze jak wroce to bedzie po wszystkim. Za jakas godzine musze znikac. I bede dopiero jutro blagam niech ktoras z was sie zlituje i mi napisze jak jolek juz urodzi bo bedziecie miec druga majowke na porodowce;P Bo z nerwow nie wytrzymam;P

reklama
Do góry