reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

wróciłam właśnie od dentysty. Rozwierciła mi ponownie tego jednego zęba bo podejrzewała, że to on musi mnie tak bolec, bo ten drugi to raczej nie powinien. Ja w sumie nie umiałam jej powiedzieć, ktory mnie boli bo ból promieniował mi na calą prawa stronę. W każdym razie zatruła mi ten ząb i mam przyjść do niej 05 maja. Powiedziała, że jeszcze dzisiaj może mnie pobolewać bo to jest normalne po zatruciu. Jakby coś to mam do niej dzwownić i bedziemy działać dalej. Powiedziała, ze trudno jej jest cokolwiek powiedzieć bez zdjęcia RTG. Teraz jeszcze troche mnie boli ale mam nadzieje, że do jutra przejdzie.

reklama
oj alex mam nadzieję, że ci pomogła i przestanie boleć :)
adeczka trzymamy kciuki za ciebie, aby szybko sie rozkręciło, szybko poszło i szybko zakończyło :)

Futrzaczek dziekuje bardzo teraz spokojnie moge uciekac:)

No i oczywiscie trzymam mocno kciuki za Adeczke;) Znow jak zobaczylam wiadomosci z pierwszej reki to serce mocniej zabilo hehe

Ostatnia edycja:
My musimy dyżury rozpisywać na nadwornego rozsyłacza smsów do reszty :D

Ja jak widzę pogrubiony tekst na "wiadomościach" to aż boję się wchodzić z emocji :D Mam wrażenie, że zanim ja pójdę rodzić to już wszystkie będziecie przyzwyczajone i nie zrobi to już wrażenia :p

Adeczka &&&

A mi jakby było mało wrażeń to jeszcze mecz siatkówki oglądam :D

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za jolek i lecę poleżeć, bo się niesamowicie zmachałam tymi wędrówkami po mieście(wprowdzie większość autem ,ale jednak).Byłam na KTG przy okazji, mały jeszcze nie wyłazi:-D to samo co było tydzień temu

ja sie przez was wykoncze! Co tu wejde to nowa rodzi tlyko kurka zadna urodzic nie moze :-D ale jolek to chyba na bank dojedzie do konca nie ma bata, ze nie. Matko jedyna ty sie czujecie jak ojcowie na porodowkach,a co ja mam powiedziec? Czuje sie tak samo! Hehehe ale mnie nie straszcie tym prasowaniem, bo wlasnie mialam sie zabrac za prasowanie 4 pralek, do tego tez od 2 dni mam jakies dziwne skurcze, ale mam nadzieje, ze to tylko na tle nerwowym...przed majowka nie chce...

Dzidwczyny trzymam kciuki niech ktoras w koncu urodzi, a reszta niech sie trzyma swoich terminow, bo mi cisnienie skacze jak bomba cyfrowa

Wróciłam po paru godzinach nieobecności z nadzieją, że już pierwsze majówiątko na świecie, a tu nic jeszcze. Mam nadzieję, że nasz Jolek nie cierpi za bardzo, a może faktycznie już odpoczywa po wszystkim:)

reklama
Do góry