reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale wiadomości Jolek rodzi, super, trzymam kciuki za ciebie kochana!!!!!!

A ja dzisiaj obudziłam sie bólem zęba w nocy i spac nie mogłam, a teraz tak mnie napie.... cała prawa strona, że chyba umrę, dzwoniłam juz do mojej dentystki i mam przyjechać o 16. Najlepsze jest to że tydzien temu miałam włożone lekarstwo w te 2 zęby i teraz tak mnie bolą, nie wiem dlaczego, chyba nie powinny, zobaczymy co pwoie dentystka. Ja w każdym razie ledwo zyję.

reklama
Człowiek sobie gnije w łóżku to nieprzyzwoitej godziny bo na dworze leje i ciemno a tu takie hity idą!

A mi się dzisiaj śniło, że któraś urodziła spoza "listy". I nie chcę nic mówić ale jakoś przedwczoraj pisałam, że my ty czekamy na którąś z "oczywistych" majówek a znajdzie się cicha woda... No to mamy!

Jolek &&&&&&&&&&&&&&& żeby już szybko było po wszystkim i żeby nie bolało okropnie.

Alex - może masz uczulenie na to lekarstwo? Mi się tak kiedyś zdarzyło - bolało jak jasny gwint, nawet krew leciała a ja cierpiałam bo myślałam ze tak ma być. Dopiero mi dentystka powiedziała ze trzeba było przyjść bo widocznie uczulona na to jestem. A bolało tak że apapy mogłam na kilogramy jeść i ani troszkę nie zelżało.

hehe bo jolek stwierdziła ze skoro dziewczyny niechcą rodzić to ona nas zaskoczy:-D
a teraz leży i się z nas śmieje że jesteśmyu zszokowane...
tak czekałyśmy na dzidziusia to się wybiła i nam da pierwszego majowego bobasa..
dobrze że to prasowanie zrobiła:-D

alex mi jak dali w zęba lekarstweo to mnie też bolał....
tak jakby pulsował a jak pukałam to czułam ból ...
i lekarka mi powiedziała że to normalne bo po wierceniu ząb jest jeszcze obolały i dlatego boli...

:-) Salsera teraz będę miała Twojego posta przed oczami wsiadając do autobusu, tylko że ja wszędzie się poruszam z moim dwulatkiem i co wtedy jak zacznę rodzić, aż strach pomyśleć :szok:

jolek już blisko, trzymaj się kochana :-)
alex moją ciotkę też strasznie bolało po założeniu lekarstwa, okazało się, że jest uczulona. Dobrze, że wizytę masz niedługo :tak:

reklama
Do góry