reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Wróciłam po paru godzinach nieobecności z nadzieją, że już pierwsze majówiątko na świecie, a tu nic jeszcze. Mam nadzieję, że nasz Jolek nie cierpi za bardzo, a może faktycznie już odpoczywa po wszystkim:)

No już pierwsze majowe dziecię to już na świecie jest :) nie wiem jak tam Wasze relacje z yra245 ale ona ma już swojego Frania po tej stronie. Na wzgląd że udzielała się tu to pozwoliłam sobie Was powiadomić :) pozdrawiam wszystkie wszystkie przyszłe mamusi i glaszcze brzuszki :)

No już pierwsze majowe dziecię to już na świecie jest :) nie wiem jak tam Wasze relacje z yra245 ale ona ma już swojego Frania po tej stronie. Na wzgląd że udzielała się tu to pozwoliłam sobie Was powiadomić :) pozdrawiam wszystkie wszystkie przyszłe mamusi i glaszcze brzuszki :)
Dzięki za wiadomość:) Przeglądałam ostatnio jakieś stare posty i właśnie widziałam, że yra była i w pewnym momencie zniknęła:) W każdym razie e-ciotki przesyłają uściski dla małego Frania i jego mamy:) Niech się odezwie do nas kiedyś:)

A ja nawet ostatnio myślałam co tam u niej a tu takie wieści :) Gratulacje.

Jolek odezwij się bo my tu znów jajko znosimy :)

wow już pierwsze majowe dzieciątko po drugiej stronie brzuszka :-) wielkie gratulacje dla Yra i witaj Franuś!

a i kolejne pewnie zaraz się pojawi (o ile już nie jest) bo jak jol wody wypuścili to już poprowadzą do końca ach zaczęło się ciągle to do mnie nie dociera

reklama
Do góry