reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Już 3cia godzinka mija i Jolek nic tak więc na pewno coś jest na rzeczy...
Wróciłam po paru godzinach nieobecności z nadzieją, że już pierwsze majówiątko na świecie, a tu nic jeszcze. Mam nadzieję, że nasz Jolek nie cierpi za bardzo, a może faktycznie już odpoczywa po wszystkim
No już pierwsze majowe dziecię to już na świecie jest nie wiem jak tam Wasze relacje z yra245 ale ona ma już swojego Frania po tej stronie. Na wzgląd że udzielała się tu to pozwoliłam sobie Was powiadomić pozdrawiam wszystkie wszystkie przyszłe mamusi i glaszcze brzuszki
Dzięki za wiadomość Przeglądałam ostatnio jakieś stare posty i właśnie widziałam, że yra była i w pewnym momencie zniknęła W każdym razie e-ciotki przesyłają uściski dla małego Frania i jego mamy Niech się odezwie do nas kiedyśNo już pierwsze majowe dziecię to już na świecie jest nie wiem jak tam Wasze relacje z yra245 ale ona ma już swojego Frania po tej stronie. Na wzgląd że udzielała się tu to pozwoliłam sobie Was powiadomić pozdrawiam wszystkie wszystkie przyszłe mamusi i glaszcze brzuszki
Julisia
Fanka BB :)
wow już pierwsze majowe dzieciątko po drugiej stronie brzuszka :-) wielkie gratulacje dla Yra i witaj Franuś!
a i kolejne pewnie zaraz się pojawi (o ile już nie jest) bo jak jol wody wypuścili to już poprowadzą do końca ach zaczęło się ciągle to do mnie nie dociera
a i kolejne pewnie zaraz się pojawi (o ile już nie jest) bo jak jol wody wypuścili to już poprowadzą do końca ach zaczęło się ciągle to do mnie nie dociera
reklama
8
86ania86
Gość
mnie wlasnie tez sie wydaje,ze chyba jednak ypra