reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
julisia ja zawsze jak Wiktor idzie spać (śpi raz dziennie po 2,5-3h) to kładę się z nim i śpię jak zabita Nigdy nie spałam w dzień a teraz to masakra. Jak się nie prześpię to do 21 nie wytrzymuje i śpię na stojąco...
witajcie
u mnie jak narazie to mdlosci minely ale nie ma co zapeszac piersi tez jakos tak mniej troche bola ale za to sa takie inne niby twarde ale miekkie poprosu inne 28pazdziernnika ide na kolejne usg i juz sie nie moge doczekac )
dziewczyny jak to jest z winogronami?? slyszalalam ze nie za bardzo powinno sie je jesc bo maja duzo cukru. a one sa akie pyszne
u mnie jak narazie to mdlosci minely ale nie ma co zapeszac piersi tez jakos tak mniej troche bola ale za to sa takie inne niby twarde ale miekkie poprosu inne 28pazdziernnika ide na kolejne usg i juz sie nie moge doczekac )
dziewczyny jak to jest z winogronami?? slyszalalam ze nie za bardzo powinno sie je jesc bo maja duzo cukru. a one sa akie pyszne
lepidoptera
są zdrowe, fakt, że mają łatwo przyswajalne cukry proste, ale odchudzasz się??
życzę smacznego!
życzę smacznego!
Julisia
julisia ja zawsze jak Wiktor idzie spać (śpi raz dziennie po 2,5-3h) to kładę się z nim i śpię jak zabita Nigdy nie spałam w dzień a teraz to masakra. Jak się nie prześpię to do 21 nie wytrzymuje i śpię na stojąco...
rozumiem :-) tyle że u nas ta drzemka to max 1,5 godzinki ale to i tak fajnie :-)
pyszny mniam mniam też poproszędziewczyny jak to jest z winogronami?? slyszalalam ze nie za bardzo powinno sie je jesc bo maja duzo cukru. a one sa akie pyszne
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam... sorki że ja ostatnio mniej aktywmna..
ale strasznie źle się czuję..
wczoraj spadlam ze schodów..
a dziś od rana strasznie bolał mnie brzusio:-(
musiałam wziąść paracetamol... ehhh
listę postaram się nadrobić ... mam nadzieję że nie jesteście złe....
ale strasznie źle się czuję..
wczoraj spadlam ze schodów..
a dziś od rana strasznie bolał mnie brzusio:-(
musiałam wziąść paracetamol... ehhh
listę postaram się nadrobić ... mam nadzieję że nie jesteście złe....
lepidoptera
Kamcia - uważaj na siebie!!! I głupot nie wypisuj...
Kamcia lista poczeka a ty wypoczywaj teraz i uważaj na tych schodach. Swoją drogą ja się boję co to będzie ze schodami łazienkę mam na piętrze i schody są takie dość strome teraz jak chodzę po nich to się trzymam poręczy, ale jak ja z brzuchem tam będę latała, a z tym sikaniem to ponoć tylko gorzej będzie
Y
yra245
Gość
będzie , ja co godzinę na końcówce wstawałam, masakra.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja mam na szczęście wc i na dole i na górze..
ale wczoraj to szłam po picie na dół.... no masakra goga mi się podwinęła i zjecałam na niej na sam dół też mam strome schodki....
taaa ja teżs wstawaqłam co cchwile..
nieraz to naweet ledwo się wysikałam a za chwilę wracałam siku
dobra narazie sobie uaktualniłam suwaczki..
idę odpocząć... może wieczorrkiem już mi się uda listę uzupełnić..
buziaki... trzymajcie się...
ale wczoraj to szłam po picie na dół.... no masakra goga mi się podwinęła i zjecałam na niej na sam dół też mam strome schodki....
taaa ja teżs wstawaqłam co cchwile..
nieraz to naweet ledwo się wysikałam a za chwilę wracałam siku
dobra narazie sobie uaktualniłam suwaczki..
idę odpocząć... może wieczorrkiem już mi się uda listę uzupełnić..
buziaki... trzymajcie się...