reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia uwazaj z tymi schodzami :(
ja tez pije w nocy, normalnie tego nie robie, ale w ciazy i jak karmie to zlopie wode co wstane na siku, no i tak w kolko :)
A zauwazylam, ze Twoj brzunio Kamcia jest 1 dzien starszy od mojego :)

Jenyyy, jutro lece do PL na USG i testy krwi, trzymajcie kciuki Kochane!...
Siedze wlasnie w kuchni, bo Alusko spi i szykuje moim facecikom jedzonko na 2 dni...
Wracam w piatek rano i tego samego dnia przeprowadzka do nowego domku :) bedzie sie dzialo... zyczcie mi duzo sily :)

reklama
bubbles to życzę udanego lotu , pozytywnych wyników... nooo i szybkiej przeprowadzki:-p
oczywiście mam nadzieję że neta będziesz mieć po powrocie:tak:

listę zrobiłam bo D wziął małą na taras na huśtawkę :-D więc dałam radę ...
i miałam napisac że większość z was chce chłopców... hehe

Ostatnia edycja:
Bubbles, trzymamy, trzymamy!!

My zaraz idziemy do lekarza obadać czy u nas wszystko ok, bo wczoraj tir w nas wjechał i zepchnął nas z drogi. Skończyło się na szczęście bez uszkodzeń nikogo. Ale zestresowałam się ostro, i od tego chyba stresu ciągle brzuchol boli:( Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Żółtaczka trzymam kciuki mam nadzieje, że wszystko w porządku, a na przyszłość w ciąży takie rzeczy powinno się od razu sprawdzać, w pierwszej chwili po wypadku jest się w szoku i można nic nie czuć tak naprawdę np.: w ciężkim szoku to i z połamaną nogą można chodzić, a jak szok opadnie dopiero wszystko wychodzi. A przecież teraz to maluszek jest najważniejszy.

Witam!

Chciałam się dopisać. Nie byłam jeszcze u lekarza ale idę w piątek. Chciałam poczekać, żeby fasolka była większa i żeby było widać serduszko. Pół roku temu ciąża nie powiodła się ale teraz mam nadzieję, że doczekam się maleństwa. Mój termin wypada na 29 maja. Jak będzie córeczka to będzie Maja :)

Pozdrawiam wszystkie babeczki i życzę aby ten maj 2011 był dla was i dla mnie szczęśliwy i zaowocował przyjściem naszych skarbów na świat.

Bubbles trzymam kciuki za lot, za wyniki no za przeprowadzke, mnie tez to czeka za niecale dwa tygodnie, wiec wiem co czujesz.

Zjola witam bedzie dobzre tym razem, napewno zobaczysz, ten maj napewno bedzie dla nas wszystkich bardzo szczesliwy.Damy rade wszystkie razem hihi

Orzeszek widzę, że my damy radę prawie w tym samym terminie :-D
Ten mój termin to ja uważam za magiczny, bo po pierwsze ten miesiąc starań, w którym zaszłam w ciążę spisywaliśmy na straty, bo ja wyjeżdżałam służbowo a mój M miał problemy z żywotnością żołnierzyków i był w trakcie leczenia. Nie wierzyliśmy, że zajdę w ciążę 3 dni po stosunku, bo jego plemniki nie ruszały się już po 24 godzinach! Kuracja jednak okazała się skuteczna! A data porodu też jest fajna, bo mój M ma urodziny 1 czerwca i dostanie prezent na urodziny. Ja mojego pierwszego syna z kolei urodziłam dwa dni przed moimi urodzinami! Dodam, że wcześniej staraliśmy się o ciążę 11 miesięcy a teraz poszło nam za 3-cim razem! Ponieważ znak zodiaku, to bliźnięta, to koleżanka, która przepowiedziała mi tą ciążę twierdzi, że może to i będą bliźniaki, kto to wie ... :szok:
Chyba padnę w piątek przed gabinetem! To pierwsza wizyta. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
styna26, tak, masz rację. Ale wczoraj "jakoś tak" nie wyszło. Oczekiwanie na policje-3 godziny, potem wszystkie procedury i zeszło. I rzeczywiście bóle wyszły później. Na szczęście wszystko ok. Ciśnienie trochę skoczyło, ale już jesteśmy pod kontrolą:)

zjola
, super, że się udało!:) Czekamy w piątek na wieści co powiedział lekarz!!

Do góry