reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
melia - mam zalecony codzienny pomiar i przez ostatnie parę dni miałam w okolicach 140/80 a dziś jak mnie głowa na maxa boli, to 126/75, więc nie wiem o co chodzi :no:
No to może kawusię sobie wypij jak masz niższe ciśnienie niż normalnie?

Hope to ja też poproszę, byleby nie czekoladowe :-)

U mnie leje jak z cebra. Nic się nie chce. Wykąpaliśmy Borysa i teraz jeszcze bardziej śmierdzi niż przed kąpielą, ale to normalne, jak wyschnie to będzie lepiej, bo teraz to takim mokrym psem zapodaje. Byliśmy u weta i mamy już na robaki i na kleszcze wszystko. I sprawdziliśmy ile waży Borcio i przytył nam dwa kilo w miesiąc, więc ostra dietka się szykuje i więcej ruchu z M.
Idę robić obiadek bo M sobie wymyślił kaszę, tylko co do tej kaszy...

Ja to polecę bardziej wyszukanie bo od razu dostałam smaka na zrazy takie fajne i buraczki do tego... Mmmmm...
Tymczasem u mnie dzisiaj makaronik z sosem pomidorowo-tuńczykowym.

Hope ja też poproszę loda-jejku ostatnio mam na nie ogromną ochotę:tak:
A ja uporałam się z prasowaniem ciuszków. Ale powiem wam dziewczyny,że przeżyłam chwile strachu. Dostałam dziwne bóle po prawej stronie brzucha. Wiem,że nie były to skurcze,bo już raz rodziłam:blink:Ale te bóle były takie jakby mały napiął się z całych sił w okolicach prawego żebra-aż ruszyć się nie mogłam. Łykłam 2 normalne no-spy i pochodziłam,a potem poleżałam i na razie spokój. Teraz maluch bryka i czuję ssanie w żołądku-muszę coś zjeść. Czy wy też miewacie coś takiego???Bo mnie to zdziwiło :baffled:

reklama
No dobra, mam te lody, rożki, w kubku o smaku gumy balonowej :confused: i waniliowe. Proszę brać

lody_mm.jpg

Do góry