reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Żenujące tym bardziej, że kiedyś same chodziły w ciąży i wiedzą, że przychodzą dni kiedy naprawdę ciężko się już poruszać a stanie w jednym miejscu przez ileś tam, to już katorga dla kręgosłupa. Faceci jakoś są bardziej wyczuleni i chętniej pomagają, niż inne kobiety.

reklama
Witajcie :-)

melia - dobrze, że pojechaliście zrobić ktg, lepiej sprawdzić co i jak. Nasz mały też na ktg szalał, a teraz jak zwykle spokojny aż go straszę, że znowu pojedziemy, to wtedy raczy się ruszyć :-D

adeczka - trzymam kciuki za Was!

Mieliśmy intensywny weekend, udało się i pospacerować i zakupy zrobić, no i byliśmy w kinie na żonie na niby - polecam, bardzo fajnie się oglądało.
Minusem to tylko moja bezsenność i ból głowy. Dziś trochę pospałam, ale i tak głowa nawala :-( Zaraz pranie na balkonie rozwieszę, to mi może trochę tlenu dobrze zrobi :-)
Wczoraj była taka piękna pogoda, że ustaliliśmy, że w nast. weekend jeśli taka będzie, to rozpoczynamy sezon grillowy :tak:

ypra a sprawdzałaś sobie ciśnienie? Może masz za niskie albo za wysokie i dlatego Cię tak głowa boli?

Mój M stwierdził, że jak za tydzień będzie taka ładna pogoda to jedziemy na cały dzień do arboretum połazić i posiedzieć tam. W sumie to bardzo fajne miejsce, bo teren ogromny, przyrody mnóstwo, ławeczki, stoliki i można sobie jedzonko przywieźć i siedzieć tam cały dzień. Tylko ciekawe jak to będzie za tydzień.

Cześć dziewczynki!

Co u Was słychać ?
U mnie przepiękna pogoda, wczoraj cały dzień spędziłam u teściów w ogrodzie, przy takiej pogodzie, toż to sama radość :-)

Mój maluszek cały czas sobie fika, mam wrażenie że on w ogóle nie śpi, taki mały tygrysek sobie bryka a ja razem z nim, hihi :-)

Już niedługo... coraz bliżej... wiecie co mam na myśli:cool2::cool2::cool2:

melia - mam zalecony codzienny pomiar i przez ostatnie parę dni miałam w okolicach 140/80 a dziś jak mnie głowa na maxa boli, to 126/75, więc nie wiem o co chodzi :no:

Witajcie ciężarówki :-)
U nas dziś pochmurno, deszczowo i sennie:no: Ale przynajmniej mam motywację,żeby usiąść i poprasować te wyprane ciuszki dla maleństwa. No a jak mi sił starczy to wprowadzę poprawki do ostatnich dwóch rozdziałów licencjatu:happy2: A co do ruchów-mój mały też teraz sie mnie rusza-raczej wypycha gdzie tylko może swoje kończyny;-)Pozdrawiam was gorąco i słonecznie.

u mnie też szaro buro i ponuro, do tego ciemno i chłodno więc nie mam zapału wychodzić z domu. jedyne co wiem, to to, że mam ochotę na czekoladę:tak::-)

cześć dziewczyny,

Ja to chyba mam jakiś gorszy dzień-rano odsłoniłam rolety a tam deszcz, awizo w skrzynce i pomylona przesyłka a na dodatek w laboratorium nie mogli mi wydrukować moich wyników badań bo drukarka się zawiesiła :-(
Dziś chyba zakopie się w kocyku i będę cały dzień spała :-)

witam się i ja pogoda tak jak bra pisze Toruń nas dziś nie rozpieszcza slonkiem , byłam dziś po wymazówkę do GBS i szlak mnie mało nie trafil kolejka jak ja piernicze i mowie ze ja tylko po pojemniczek , jak na mnie babsztyl na skoczyl ze onie wszyscy czekaja i tez tylko na chwile , to ja jej m ówie ze w 9 m-cu ciazy jestem i nie bardzo mi czekac a ona to trudno grrrr..... ale przepusciła mnie dziewczyna w ciazy

reklama
adiaps to ty może zrób sobie ciepłą herbatkę i posiedź pod kocykiem w domu. Po co masz się niepotrzebnie denerwować

Do góry