reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Śmiałam się z TZ, że nasze suczki nie mają takich miotów :-D Same bliźniaki, czworaczki, trojaczki, masakra. Jak wyglądał jej brzuch i mycha??

ale aż dziwne że mając choćby bliźniaki , bliźniaki , bliźniaki... kolejne bliźniaki.. i znów bliźniaki...
nie przestawała:szok::-D
i znów rodziła bliźniaki , i tak dalej i tak dalej aż dorobiła się trojaczków.. i kolejnych... i następnych.... i dalej te dzieci robiła:szok:

mój D spytał czy to wogóle możliwe:-D
i już przeliczał na druzyny piłkarskie:sorry2::-D

reklama
Kamcia czytałam ten artykul i jestem w szoku, ale ta kobieta płodna na maxa.
U nas też szaro, buro i deszczowo.
W ogóle to muszę umówić sie do dentysty bo coś mnie dwa zęby bolą i chyba zrobiły mi się w nich dziurki. Więc chyba pójdę teraz bo potem to pewnie czasu nie będzie.

Witam wszystkie mamusie, u mnie też pochmurno, w nocy padało - wiem, bo nie spałam za dużo. Spodziewam się kilku kurierów, mam nadzieję, że tapetę również przywiozą, bo co powiem malarzowi, a przyjdzie o 16.oo. Niektóre paczki z allegro to 2 dni i są a na koszule nocne czekam 2 tydzień, tak samo tapety już tydzień :wściekła/y:

Witam się :-):-):-)

U nas za oknem też mokro, odpaliłam sobie muzyczkę i jest cudownie :-):-):-):-)
Tańczymy z Jagodą :-p

A ja mam dziś dzień latany, od rana biegam do banku, sklepu, teraz dowiedzieć się o dodatkową kaskę, później znów do sklepu a na koniec z M do dentysty... Ciekawe co jeszcze nam dziś wypadnie...

Przyjechały tapety. Uff.
Spadam po Mata do szkoły. Kończy za pół godziny, a ja wyglądam jak baba jaga. Teraz w tej ciąży, to bez grubego podkładu się z domu nie ruszam, więc wizyta w łazience jeszcze półgodzinna mnie czeka.

Ja również się witam w ten deszczowy dzionek:-)

Dziś na 16. szkoła rodzenia...ale nic mi sie nie chce... tylko spać - taki dzień:sorry2:
Ale dziś rano wreszcie patrząc w lustro stwierdziłam, że nie jestem taka opuchnięta jak przez ostatnie dni, uff, jednak "nawadnianie" działa:tak:

reklama
Nawadnianie... uch jak mnie suszy, nie mogę ugasić pożaru, pić, pić, pić... loda, loda, loda... Dziecko przyszło ze szkoły, pogonię po loda. Komu wziąć?

Do góry