reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Co dzisiaj tak puuusto??
Właśnie się obudziłam i jest mi potwornie niedobrze eeeeeeeeeeeeee.....
Żeby tak sobie rzygnąć i by przeszło a tu ...

reklama
coraz więcej nas a to dopiero początek;))
Wakacje były owocne!!!
Nawet bardzo ;-)
Ja równiez witam nowe mamusie. Serdeczne gratulacje:tak:
a u nas dzis rano powtórka z rozrywki :zawstydzona/y: mam niezwykle empatyczne dziecię. Było ok, aż nie zapłakał w szatni inny chłopiec, wtedy mlody tez w ryk i przyssał sie do mnie. Poprzytulalismy sie przez 10 min, pochodziłam z nim po korytarzach ale nic to nie dało. I znów było odrywanie... a poza tym oczywiście zasmarkany, choc dzis miał mniejszy katar niż wczoraj wieczorem, no i w nocy troche lepiej było. Nie zmienia to faktu, że oczywiście spał ze mną. A że ja zawsze właściwie choruje z nim, tylko czekam az mnie weźmie. Dziś po południu zapodam sobie kuracje czosnkowo-miodowo-cytrynowa i bede miec nadzieje, że nic nie złapię. :-(
A innym problemem jest to, ze mieszkamy na 5 pietrze i nie mamy windy. Ostatnio Maciek już ładnie wchodził i schodził ze schodów. Czasami nie dawał rady przejść wszystkich pieter, ale generalnie sprawiało mu to frajdę. Co prawda trwało to ponad pół godz, ale przynajmniej nie musiałam go tachać ;-)
No a teraz mu sie odwidziało. I sa protesty i płacze i domaganie sie na rączki. I tak matka za muła robi :baffled: mam tylko nadzieje, ze nie wpłynie to na fasolkę...

witam was majóweczki :-D

staram się już dość długo o dziecko i wątpię, że do was dołączę, ale życzę książkowych ciąż, pomyślnego rozwiązania i zdrowych dzieciaczków!! :-D

i gratuluję :-D

Witajcie :)!
Wczoraj zrobiłam drugi test (po pierwszym negatywnym) i od razu objawiły się moim oczom dwie grube, czerwone kreski ;)
Zajrzałam tutaj, bo zaprosiła mnie Poziomka ;) i wszystko wskazuje na to, że będę majóweczką :)
Witam Was wszystkie :)!!!

Ciszaaaaaa dzisiaj! Cze laski!!
Lepidopteria welkamy !!!!!

trina Ja mam takie historie już za sobą bo moja poszła już do 4 klasy. Mam nadzieje że maluch się szybko wyleczy

reklama
Hejcia :happy:
Dopisuje sie do Was!! Dzisiaj betka wykazalo 87,5 :happy: Ginekolog potwierdzila ciaze 3-4 tydzien:happy: Mam nadzieje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze:happy:

Do góry