reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co dzisiaj tak puuusto??
Właśnie się obudziłam i jest mi potwornie niedobrze eeeeeeeeeeeeee.....
Żeby tak sobie rzygnąć i by przeszło a tu ...

reklama
coraz więcej nas a to dopiero początek;))
Wakacje były owocne!!!
Nawet bardzo ;-)
Ja równiez witam nowe mamusie. Serdeczne gratulacje:tak:
a u nas dzis rano powtórka z rozrywki :zawstydzona/y: mam niezwykle empatyczne dziecię. Było ok, aż nie zapłakał w szatni inny chłopiec, wtedy mlody tez w ryk i przyssał sie do mnie. Poprzytulalismy sie przez 10 min, pochodziłam z nim po korytarzach ale nic to nie dało. I znów było odrywanie... a poza tym oczywiście zasmarkany, choc dzis miał mniejszy katar niż wczoraj wieczorem, no i w nocy troche lepiej było. Nie zmienia to faktu, że oczywiście spał ze mną. A że ja zawsze właściwie choruje z nim, tylko czekam az mnie weźmie. Dziś po południu zapodam sobie kuracje czosnkowo-miodowo-cytrynowa i bede miec nadzieje, że nic nie złapię. :-(
A innym problemem jest to, ze mieszkamy na 5 pietrze i nie mamy windy. Ostatnio Maciek już ładnie wchodził i schodził ze schodów. Czasami nie dawał rady przejść wszystkich pieter, ale generalnie sprawiało mu to frajdę. Co prawda trwało to ponad pół godz, ale przynajmniej nie musiałam go tachać ;-)
No a teraz mu sie odwidziało. I sa protesty i płacze i domaganie sie na rączki. I tak matka za muła robi :baffled: mam tylko nadzieje, ze nie wpłynie to na fasolkę...

witam was majóweczki :-D

staram się już dość długo o dziecko i wątpię, że do was dołączę, ale życzę książkowych ciąż, pomyślnego rozwiązania i zdrowych dzieciaczków!! :-D

i gratuluję :-D

Witajcie :)!
Wczoraj zrobiłam drugi test (po pierwszym negatywnym) i od razu objawiły się moim oczom dwie grube, czerwone kreski ;)
Zajrzałam tutaj, bo zaprosiła mnie Poziomka ;) i wszystko wskazuje na to, że będę majóweczką :)
Witam Was wszystkie :)!!!

Ciszaaaaaa dzisiaj! Cze laski!!
Lepidopteria welkamy !!!!!

trina Ja mam takie historie już za sobą bo moja poszła już do 4 klasy. Mam nadzieje że maluch się szybko wyleczy

reklama
Hejcia :happy:
Dopisuje sie do Was!! Dzisiaj betka wykazalo 87,5 :happy: Ginekolog potwierdzila ciaze 3-4 tydzien:happy: Mam nadzieje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze:happy:

Do góry