reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Może te śledziki wskazują ze może jednak będzie mężczyzna :tak: ja polowałam na córcię, bo małego mężczyznę już mam :-D
Ja teraz to tylko i wyłącznie słodkie!!! A paczki z serem mogę jeść kilogramami :laugh2::laugh2::laugh2:

Watpie Z gosią jadłam kiełbase i ogórki a z Gabi właściwie wszystko a duuuużo jabłek. Brzuchy też nosiłam jak na chłopaków

Teraz na słodycze nie mogę patrzeć.No może z małymi wyjątkami;))

Ostatnia edycja:
Ja bym bardzo chciała mieć dziewczynkę ale znając moje szczęście pedzie pewnie chłopak :-) i zostanę jedna kobietka w domu... A dziś mówiłam Wiktorkowi imiona no i jak mu się nie podobało to kiwał głową, ze NIE :-) na wszystkie kiwał głową, ze NIE oprócz jednego - Sylwia :-)

Jak Wiki do mnie przyszedł tydzień przed planowana @ i kazał mi zdjąć święty obrazek a na nim pokazał mi najpierw mamę i powiedzial mama a później pokazał i powiedział dzidzi :-) ale wtedy miałam stresa - nie wiedziałam o co mu chodziło!!! Ot i później wszystko się wyjaśniło :-)

Dzieci są bardziej otwarte niż dorośli przez to więcej odczuwają,bo niestety my jesteśmy uwarunkowani kulturą i wychowaniem a dzieciaczki są jak czysta kartka papieru

DZIEWCZYNY BIERZECIE KWAS FOLIOWY?????

Ostatnia edycja:
Dzieci są bardziej otwarte niż dorośli przez to więcej odczuwają,bo niestety my jesteśmy uwarunkowani kulturą i wychowaniem a dzieciaczki są jak czysta kartka papieru

Bardzo ładnie ujęte :-) Dzieciaczki są bezpośrednie :-) Ja nawet jak próbuje krzyknąć na Wikiego to mi nie wychodzi, bo on zawsze walnie jakąś słodką minkę ze od razu mi się pyszczek śmieje i jak tu na niego krzyknąć :-)
Kwas foliowy biorę od prawie miesiąca.

Ostatnia edycja:
Ja biore kwas foliowy ze 2 tygodnie. Odebrakam wczoraj betahcg i wyszlo mi 89 ;-).Gin kazał mi przyjsc w nastepny wtorek,ale moim zdaniem nic nie bedzie widać,on wyjezdza i wraca dopiero 23,sama nie wiem co robic.
A ja mam córcie ,i chciałabym jeszcze jedną dziewczynkę,ale cos mi sie zdaje ze to chłopaczek ;-)

reklama
Do góry