reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Oooo widzę że nie tylko ja nie mogę spać męczyłam się od 2 godzin aż w końcu postanowiłam wstać i poszukać jakiegoś odtwarzacza CD do małej do pokoju:-)

reklama
Joasia witaj w klubie. Tez sie internetuje, szukam uzywanych pieknych tanich mebli tuz za rogiem, ale cos znalezc nie moge ;) ale chyba zaraz umyje zabki i usne niczym niewiniatko .

a ja właśnie sobie zimne kakao zrobiłam namówiłaś mnie:-D mała też się obudziła i kopie niesamowicie a O śpi jak zabity nawet nie zauważył że z łóżka wyszłam zato pies myśli że wstałam by się z nim bawić i mi piłkę podtyka

Ja od 5 nie spie krążą mi po glowie mysli na temat tego badania, oddalam probke po 5 i teraz tylko czekac... Do tego strasznie glodna jestem... Mala chyba tez bo sie obudzila i szaleje. Mam kiepski humor...

Cóż to za nocne pogaduchy ;-)
Ja staram się późno chodzić spać, żeby nie zrywać się w środku nocy (ale nie mogę przesadzić, bo usnąć nie mogę wtedy). Dzisiaj drugie podejście do badań (wczoraj mi się nie udało dotrzeć). Co jest ostatnio stresujące, bo jak tu z sikaniem i głodem wytrzymać do rana....

Anulfka, my też za wybór imienia się nie zabraliśmy jeszcze...

Katska ja jak mam badanie moczu pddac to no wstaje okolo 2 sikam, a ten drugi mocz okolo 7.30 wsikuje hehehe do kubeczka. No ale jak Was cisnie kilka razy w nocy to wspolczuje trzymania do rana.

ja też z tych nie śpiących dziś.... poszłam spać ok 2 a wstałam 5:20.... byłam na poczcie wysłać l4 (dobrze że mam 200 metrów od domu) wróciłam właśnie i ledwo żyję.... ja już nawet do chodzenia się nie nadaję bo kręgosłup pada.....
jak coś zjem i odsapnę to chyba strzelę fotę brzucha... bo w końcu jestem w czymś innym niż dres czy piżama;-)

Ja codziennie chodzę spać po 1:00 wstaję w nocy milion razy a o 7:00 max jestem na nogach, później oczywiście muszę odespać ;-) dziś miałam takie skurcze łydki że chyba pół osiedla mnie słyszało :-/

reklama
Cześć dziewczyny ja dziś po pobraniu krwi na morfologię i po siku do kubeczka:) Zajechałam do ośrodka o 8, przekonana że kolejka jak zwykle będzie wielka a tam jedna osoba w zabiegówce i ja następna w kolejce.:szok: Dobrze bo nie musiałam walczyć z burczeniem w brzuchu.;-)
Teraz po śniadaniu już, skocze sobie do dentysty na mały przegląd a potem do dziewczyn z pracy na kawkę.:-)
Wszystkim nie wyspanym życzę spokoju w ciągu dnia, żebyście mogły sobie pospać trochę.

Do góry