reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Zor w Ostrołęce pada :'( licze ze sie roztopi
LADYLI
Fanka BB :)
Kurcze współczuje że nie możecie spać ja to spie jak zabita, wczoraj położyłam się przed 23 i zaraz zasnęłam i siku było o 3 i o 6 i jak m obudził mnie do okulisty po 8 noto nie wiedziałam jak się nazywam taka byłam jeszcze niedospana,
A ja ide po apap :-( nici z mycia auta bo mi glowe po prostu rozsadza. Probuje sie zdrzemnac od godziny i tez nic. Eh... Moze jakos mi przejdzie bo do przedszkola musze pozniej jeszcze jechać a obecnie nie jestem w stanie.
Katska
Fanka BB :)
Ja nie spałam od 4.30. Przez to badanie moczu, musiałam kombinować. Najpierw troszkę, żeby wytrzymać do bardziej normalnej godziny.
Normalną godziną była w końcu 5.30....
Ale wędrówek nocnych do wc nie mam zbyt częstych - raz w nocy, więc źle nie jest.
Karolina, jak mnie w zeszłym tygodniu skurcz w nocy złapał, to łydka mnie bolała 2-3 dni, pewnie jakiś zakwas mi się zrobił, jak po ćwiczeniach.
Ewka, przetrzyj rejestrację i olej mycie samochodu ;-)
Samochód rzadko myjemy. Najlepiej jak jest myjnia ręczna przy CH, wtedy oddajemy na 2 godziny i robimy zakupy. Ale u nas ok 60 zł taka przyjemność za pełną usługę. Także korzystamy tak 2, może 3 razy do roku ;-) jak jest tragicznie, to myjnia automatyczna.
Miłego dnia.
Normalną godziną była w końcu 5.30....
Ale wędrówek nocnych do wc nie mam zbyt częstych - raz w nocy, więc źle nie jest.
Karolina, jak mnie w zeszłym tygodniu skurcz w nocy złapał, to łydka mnie bolała 2-3 dni, pewnie jakiś zakwas mi się zrobił, jak po ćwiczeniach.
Ewka, przetrzyj rejestrację i olej mycie samochodu ;-)
Samochód rzadko myjemy. Najlepiej jak jest myjnia ręczna przy CH, wtedy oddajemy na 2 godziny i robimy zakupy. Ale u nas ok 60 zł taka przyjemność za pełną usługę. Także korzystamy tak 2, może 3 razy do roku ;-) jak jest tragicznie, to myjnia automatyczna.
Miłego dnia.
Halo, halo jak Ostrołęka? Dalej pada?
Koshka zastanawiałam się nad tym bo na warsztatach pani przekonująca była ale jak zajrzeliśmy w statystyki itp to przestało być już tak kolorowo i mimo pokaźnej zniżki raczej się nie zdecydujemy..
Koshka zastanawiałam się nad tym bo na warsztatach pani przekonująca była ale jak zajrzeliśmy w statystyki itp to przestało być już tak kolorowo i mimo pokaźnej zniżki raczej się nie zdecydujemy..
my się właśnie zastanawiamy nad zbankowaniem nie tyle krwi co przede wszystkim sznura pępowinowego, bo tam są komórki bez genotypu, czyli pasują każdemu - dla nas jest to ogromny koszt, ale rodzice chcą pomóc i przede wszystkim myślę o moim mężu, który choruje na toczeń i może w przyszłości te komórki mogłyby mu pomóc
reklama