reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ja nie śpię..znaczy jeszcze nie śpię..mam nadzieję się zdrzemnac chociaż trochę bo na 11 jadę na usg..I będzie ciężko jak wsiade w auto bez snu całą noc :/

reklama
Może tak mnie organizm przygotowuje do dziecka bo przed ciążą to i do 14 potrafiłam spać [emoji6] a raz nawet przy wiertarce w jednym pokoju w co mój K. nie mógł uwierzyć[emoji38]

No to bardzo dziwne przygotowania by byly. Teraz powinnas spac na zapas hehehehe. Bo nie wiadomo jaki egzemplarz Ci sie trafi.
Oby nie taki jak moj syn, ktory jeszcze mial ponad 4lata i wcinalw nocy butlei nie przesypial nocy.

O M wyszedl ide siku.

Ja sikam z zegarkiem w ręku co 45minut..A po porodzie byłoby tak samo.Jak wstanę do młodego to się rozbudzę i nie usnę ponownie..no chyba, że będę wymęczona i będę zasypiać w locie do poduszki ;)

Ja pitole, znow mi sie uaktywnila bezsennosc, podejrzewam, ze jak i u Zor cos w stylu podswiadomego stresu.. z dwie godziny juz w lozku sie kulam wiec wstalam na herbatke.

Ja właśnie zjadłam jabłko, zastanawiam się nad zimnym kakao tylko boję się czy mnie taki zestaw nie pogoni..

reklama
Do góry