reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Drago hehe ja czasami mam kuz wysrane.. jak suche pranie bedzie lezalo 3 dni trudno.. wyprasuje potem hehe

Aisha bardzo popularne wozki ostatnio. Moja kolezanka zamowila wlasnie jedo chyba. Mojemu M spodobaly sie Stokke'i ostatnio.. ale 4 tys nie dam za wozek ;) ja ciagle mysle nad tako albo caramelo

reklama
witam mamusie :)
made u mnie to jak małż przyłoży głowę do brzucha i gada, co mu ślina na język przyniesie i zrobi mi się tak ciepło z tej strony to Ala odpowiada kopniakami, ale rozumiem, że się boisz, ja też dziś siedziałam o 2 w oknie i się zastanawiam cały czas, czy aby nie za mało się rusza, jeszcze ostatnio byłam na ip i lekarz ze szpitala podał mi zupełnie inną wagę robiąc usg niż gin, do którego chodzę prywatnie, niby ok, ale małż sam mi dziś powiedział, że też o tym myślał ( w czwartek mam wizytę więc rozwieję wątpliwości), ja Alę czuje cały czas tylko czasami delikatniej, położna mi ostatnio mówiła, że w ciągu dnia powinno być ok 15 epizodów, czyli ruchów i jest ok, bo też może mieć gorsze dni ta Mała Basia, a jeśli będziesz włosy rwać z głowy to spokojnie jedź na ip niech zrobią usg tak jak pisała anglestw żebyś nie odchodziłą od zmysłów, oby Ci dołek minął:tak:

monikamarcina chwal się przynajmniej sobie popatrzę, bo nigdzie nie wychodzę ach;-)
, ja dziś siedzę w domu, zresztą wczoraj miałam takie zawroty głowy i to na siedząco, że sobie kurcze tak pomyślałam dobrze, że nie jadę autem coś strasznego, macie tak??? sama już nie wychodzę, ostatnio małż złapał mnie jak poleciałam na schody.... może to tak chwilowe

aisha jak czujesz potrzebę spania to śpij widocznie Twoje maleństwo też potrzebuje, a jak ur to myślę, że dostaniemy takiej adrenaliny, że hohoho

Drago zazdroszczę tego ciasta z truskawkami ślina mi cieknie po klawiaturze :-p mniam, ja słabo piekę, bardziej to mięsa i tego typu rzeczy, chociaż ostatnio to nie chce mi się i już

Drago hehe ja czasami mam kuz wysrane.. jak suche pranie bedzie lezalo 3 dni trudno.. wyprasuje potem hehe

Aisha bardzo popularne wozki ostatnio. Moja kolezanka zamowila wlasnie jedo chyba. Mojemu M spodobaly sie Stokke'i ostatnio.. ale 4 tys nie dam za wozek ;) ja ciagle mysle nad tako albo caramelo

ja to w ogole bluznierczyni jestem bo nie prasuje - tzn tylko dziecku przez pierwszy miesiac zycia prasowałam. żelazka nienawidze nienawiscia totalna i bezkompromisowa :-)

wolę zmywać, ja prasuję tylko swoje rzeczy, ale staram kupować się takie, które tego nie wymagają....małż czasami mi coś uprasuje, niestety żelazko to nie jest mój przyjaciel...

Kasia, ja z pewnością 15 epizodów na dzień nie mam... z 4-5. Dzisiaj już otrzymałam kilka kopniakow, ale np wczoraj wieczorem znowu nic nie było, więc nie wiem juz o co chodzi. Może sie układa tak, że nie wszystko jest dla mnie wyczuwalne po prostu. Na ip podjadę w ostateczności, jeśli ruchów nie będę czuć dłuższy czas. Mam za dwa tygodnie wizytę u gina to postaram się wytrzymać i wtedy dowiedzieć się o co chodzi :) a może do tego czasu Barbara będzie na tyle wielka, że będę czuć lepiej :)

Hej Moje Drogie Panie :)

co to spania to mam jaka aisha ciężko mnie wygonić z łózka przed 9.30 a jak ide w nocy czy nad ranem siku to z zamkniętymi oczami, , dziś musiałam wstać o 8 to przeciągałam się jeszcze i cudowałam bo nie mogłam wstać.

a co do wagi to ja dalej jestem na minusie 4 kg i ani myśli drgnąć, w sumie dobrze bo nie będzie za dużo nadbagażu do rzucenia ale z drugiej strony mam nadzieje ze mała ma wszystko to co chce bo oczywiście jem to na co mam ochotę :) właśnie zjadłam pączka i kupiłam sobie ciepłego loda wiec zaraz go pochłonę :p

Ale ze mnie sierota! Maz pojechal na zakupy, wrocil z bukietem a ja zaskoczona o co chodzi. Druga rocznica slubu cywilnego!! podobna akcja byla w zeszlym miesiacu bo byly imieniny Moniki (w Austrii maja kalendarz zreformowany) i tak samo bylam zaskoczona. Ale za to upieklam dzis biszkopt, jeszcze tylko przelozyc masa bakaliowa...

Drago u nas tez nikt nie prasuje!

reklama
Do góry