witam mamusie
made u mnie to jak małż przyłoży głowę do brzucha i gada, co mu ślina na język przyniesie i zrobi mi się tak ciepło z tej strony to Ala odpowiada kopniakami, ale rozumiem, że się boisz, ja też dziś siedziałam o 2 w oknie i się zastanawiam cały czas, czy aby nie za mało się rusza, jeszcze ostatnio byłam na ip i lekarz ze szpitala podał mi zupełnie inną wagę robiąc usg niż gin, do którego chodzę prywatnie, niby ok, ale małż sam mi dziś powiedział, że też o tym myślał ( w czwartek mam wizytę więc rozwieję wątpliwości), ja Alę czuje cały czas tylko czasami delikatniej, położna mi ostatnio mówiła, że w ciągu dnia powinno być ok 15 epizodów, czyli ruchów i jest ok, bo też może mieć gorsze dni ta Mała Basia, a jeśli będziesz włosy rwać z głowy to spokojnie jedź na ip niech zrobią usg tak jak pisała anglestw żebyś nie odchodziłą od zmysłów, oby Ci dołek minął
monikamarcina chwal się przynajmniej sobie popatrzę, bo nigdzie nie wychodzę ach;-)
, ja dziś siedzę w domu, zresztą wczoraj miałam takie zawroty głowy i to na siedząco, że sobie kurcze tak pomyślałam dobrze, że nie jadę autem coś strasznego, macie tak??? sama już nie wychodzę, ostatnio małż złapał mnie jak poleciałam na schody.... może to tak chwilowe
aisha jak czujesz potrzebę spania to śpij widocznie Twoje maleństwo też potrzebuje, a jak ur to myślę, że dostaniemy takiej adrenaliny, że hohoho
Drago zazdroszczę tego ciasta z truskawkami ślina mi cieknie po klawiaturze
mniam, ja słabo piekę, bardziej to mięsa i tego typu rzeczy, chociaż ostatnio to nie chce mi się i już