reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Hheheeh...a ja znowu siedze na forum , wzielam proszka na gardlo i czekam.... ehhh
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...

TY zasługujesz na wielkie lanie

A ja mam dola bo nie radze sobie ze sprzataniem... :( sprzatam tylko ja a balagania 3 osoby :(

u mnie to samo.. a najgozej jak mam jakas hormonalna jazde i bym ich wszytkich lała, że mi bałagan robia

No to piątka dla.synka :-) ale może córki nam będą pomagały ;-) Jak to mój tata mówił - chcesz darmową pomoc do sprzątania to rób dziewczynki :-D

taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chciałybyście.. ;-)

No niestety u mnie nierealne zeby mi M pomogl. Jest sobota, po 20 a jegp jeszcze nie ma :(

A ja chce zarowno syna jak i corke wychowac tak zeby moja synowa miala w nim pomoc, nie tak jak ja.

moj K. ma 2 lewe do sprzatania...a córka to zalezy od dnia..choc sie zazwyczaj stara jak widzi ze mnie juz kur**ca trafia...

Kochane mam pytanie: szczególnie do doświadczonych Mama, bądź do Dziewczyn które mają rozeznanie w temacie:sorry2:
otóż stanęliśmy wczoraj z Mężem w sklepie przy smoczkach dziecięcych takich uspokajających:-p
i za cholerę nie wiem jaki miałabym wybrać:

• silikonowy czy lateksowy?
  • jakiej firmy?
  • czy silikonowe i lateksowe różnią się ode siebie tylko materiałem z jakiego są wykonane? Czy czymś więcej?
  • dlaczego smoki różnią się kształtem?

Stwierdziłam że jestem totalnie zielona w temacie :-D
Będę wdzięczna za wszelkie opinie :tak:

u nas smoka zweryfikowała paszcza młodej. koniec konców zamiast smoka pokochałą swojego kciuka...

Co do smoków (oczywiście nie tych dragonellowych :-)) to u nas NUK silikonowy był strzałem i to za pierwszym razem spasował. Nie zastanawiałam się wtedy - mały tak wrzeszczal że wysłałam malza i taki kupił. Do szpitala nie miałam bo byłam przeciwniczka ale teraz wiem że spokój na miarę złota i kupię od razu na wszelki wypadek. I nie wiem jak to jest z tymi ksztaltami bo o ile smok uspokajacz ok z nuka (splaszczony) to smok butelki musiał być aventa (stozkowy). Nie mam pojęcia o co chodziło ale z innych nie chciał pic.:szok:

Mokito ale sielanka senna :-) a ją nad ranem we śnie przeżyłam poród - dwie minuty, jeden party i wyszła. Poproszę tak też w lutym :-D

świete słowa :-)

Dzisiaj dostawa, jade do lumpka hehehehe

Ha i 60 zl wydane. Juz mi lepiej hehehe, ale maz mi dal 50 zl "na ciuchmeksa". Kocha mnie hehehehe

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehhehehehehehhehe ehhehehehehehhehehehehh

Cześć dziewczyny:) Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!

spij ile wlezie :-) ja nie moge zasnac, jak sie rozbudze to po spaniu. wszytko mnie drzazni, apozniej chodze jak struta... dlatego troche zazdroszcze spokojnego spania :-)

Haha :D ja czytałam opisy porodów, żeby zobaczyć jak to mniej więcej wygląda :D

o rety :-) ja w engryberdsy poginam lub czytam ewent. K. truje jakies opowiesci

dzien dobry po weekendzie :-)

u nas jak co weekend antykomputerowo. (co oczywiscie nie dotyczy Córy, która po raz milionowy Kraine Lodu ogladała... - Ona jest jak Elza i ma moc...... ).

bylismy na Pinokiu :-) całkiem fajnie zrobiony film i o dziwo moje dziecko sporo morałów wyniosło z kina. teraz jak cos mi gada to sie od razu pyta czy nos jej rośnie :-) hehe. Polecam - na tle tych wszytkich Pudłaków itp. cos fajnego z przesłaniem dla dzieci.
Do tego oczywicie KFC - jeny... jak ja sie zle czułam.... koniec z takim zarciem... teraz zre tylko domowe kokleciki, ziemniany i surówki - bo po tym nic mi nie jest.

apropos mam super barsz - wszytkie majace problem z hemoglobina zapraszam na miseczke :-) no rewelacyjny mi wyszedł :-) na deser podaje biszkopta z truskawkami bo mi sie tak domowego ciacha chciało, ze juz sie piecze :-) kawe tez dam :-)

zimno sie robi... i widac ze sezon chorobowy nie daje za wygrana - zdrowka dla wszytkich :-)

ide po kawe i ogarniac co tam na pozostałych watkach

buziaki

:-)

reklama
Hej:)
My wczoraj byliśmy na wycieczce w Toruniu:) Jeju jak było fajnie:):)
Dzisiaj mam aż dużo energii po takim oderwaniu, mała szaleje dalej a jutro wizyta u lekarza:)

A co tam u Was?:)

Do góry