monikamarcina
Fanka BB :)
Aisha bedziesz bedziesz zobaczysz, wysypiaj sie ile sie da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hheheeh...a ja znowu siedze na forum , wzielam proszka na gardlo i czekam.... ehhh
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...
A ja mam dola bo nie radze sobie ze sprzataniem... sprzatam tylko ja a balagania 3 osoby
No to piątka dla.synka :-) ale może córki nam będą pomagały ;-) Jak to mój tata mówił - chcesz darmową pomoc do sprzątania to rób dziewczynki
No niestety u mnie nierealne zeby mi M pomogl. Jest sobota, po 20 a jegp jeszcze nie ma
A ja chce zarowno syna jak i corke wychowac tak zeby moja synowa miala w nim pomoc, nie tak jak ja.
Kochane mam pytanie: szczególnie do doświadczonych Mama, bądź do Dziewczyn które mają rozeznanie w temacie
otóż stanęliśmy wczoraj z Mężem w sklepie przy smoczkach dziecięcych takich uspokajających
i za cholerę nie wiem jaki miałabym wybrać:
- silikonowy czy lateksowy?
- jakiej firmy?
- czy silikonowe i lateksowe różnią się ode siebie tylko materiałem z jakiego są wykonane? Czy czymś więcej?
- dlaczego smoki różnią się kształtem?
Stwierdziłam że jestem totalnie zielona w temacie
Będę wdzięczna za wszelkie opinie
Co do smoków (oczywiście nie tych dragonellowych :-)) to u nas NUK silikonowy był strzałem i to za pierwszym razem spasował. Nie zastanawiałam się wtedy - mały tak wrzeszczal że wysłałam malza i taki kupił. Do szpitala nie miałam bo byłam przeciwniczka ale teraz wiem że spokój na miarę złota i kupię od razu na wszelki wypadek. I nie wiem jak to jest z tymi ksztaltami bo o ile smok uspokajacz ok z nuka (splaszczony) to smok butelki musiał być aventa (stozkowy). Nie mam pojęcia o co chodziło ale z innych nie chciał pic.
Mokito ale sielanka senna :-) a ją nad ranem we śnie przeżyłam poród - dwie minuty, jeden party i wyszła. Poproszę tak też w lutym
Dzisiaj dostawa, jade do lumpka hehehehe
Ha i 60 zl wydane. Juz mi lepiej hehehe, ale maz mi dal 50 zl "na ciuchmeksa". Kocha mnie hehehehe
Cześć dziewczyny Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!
Haha ja czytałam opisy porodów, żeby zobaczyć jak to mniej więcej wygląda
Ja dzisiaj o 12 w nocy przez prawie godzine ogladalam wozki
Drago syn tez sie bierze za porzadek jak juz robie sie bordowa na gebie i sapie...
I jakie wnioski? Może jakieś dobre rady mamusiek?
Mi się podoba taki Jedo wózek FYN MEMO + Maxi-Cosi CABRIO+ZESTAW ZIMA (4699117469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. w sklepie też oglądałam i fajnie się prowadzi i super prosto składa.