reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Hheheeh...a ja znowu siedze na forum , wzielam proszka na gardlo i czekam.... ehhh
Co Wy byscid zrobily na moim miejscu z takim przedluzajacym sie kaszlem i bolem gardla. Gardlo to mnie prwnie boli od kaszlu... jutro chyba Zrobie cebule z miodem, nazre sie czosnku... juz nie wiem jak sobie pomoc...

TY zasługujesz na wielkie lanie

A ja mam dola bo nie radze sobie ze sprzataniem... :( sprzatam tylko ja a balagania 3 osoby :(

u mnie to samo.. a najgozej jak mam jakas hormonalna jazde i bym ich wszytkich lała, że mi bałagan robia

No to piątka dla.synka :-) ale może córki nam będą pomagały ;-) Jak to mój tata mówił - chcesz darmową pomoc do sprzątania to rób dziewczynki :-D

taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chciałybyście.. ;-)

No niestety u mnie nierealne zeby mi M pomogl. Jest sobota, po 20 a jegp jeszcze nie ma :(

A ja chce zarowno syna jak i corke wychowac tak zeby moja synowa miala w nim pomoc, nie tak jak ja.

moj K. ma 2 lewe do sprzatania...a córka to zalezy od dnia..choc sie zazwyczaj stara jak widzi ze mnie juz kur**ca trafia...

Kochane mam pytanie: szczególnie do doświadczonych Mama, bądź do Dziewczyn które mają rozeznanie w temacie:sorry2:
otóż stanęliśmy wczoraj z Mężem w sklepie przy smoczkach dziecięcych takich uspokajających:-p
i za cholerę nie wiem jaki miałabym wybrać:

• silikonowy czy lateksowy?
  • jakiej firmy?
  • czy silikonowe i lateksowe różnią się ode siebie tylko materiałem z jakiego są wykonane? Czy czymś więcej?
  • dlaczego smoki różnią się kształtem?

Stwierdziłam że jestem totalnie zielona w temacie :-D
Będę wdzięczna za wszelkie opinie :tak:

u nas smoka zweryfikowała paszcza młodej. koniec konców zamiast smoka pokochałą swojego kciuka...

Co do smoków (oczywiście nie tych dragonellowych :-)) to u nas NUK silikonowy był strzałem i to za pierwszym razem spasował. Nie zastanawiałam się wtedy - mały tak wrzeszczal że wysłałam malza i taki kupił. Do szpitala nie miałam bo byłam przeciwniczka ale teraz wiem że spokój na miarę złota i kupię od razu na wszelki wypadek. I nie wiem jak to jest z tymi ksztaltami bo o ile smok uspokajacz ok z nuka (splaszczony) to smok butelki musiał być aventa (stozkowy). Nie mam pojęcia o co chodziło ale z innych nie chciał pic.:szok:

Mokito ale sielanka senna :-) a ją nad ranem we śnie przeżyłam poród - dwie minuty, jeden party i wyszła. Poproszę tak też w lutym :-D

świete słowa :-)

Dzisiaj dostawa, jade do lumpka hehehehe

Ha i 60 zl wydane. Juz mi lepiej hehehe, ale maz mi dal 50 zl "na ciuchmeksa". Kocha mnie hehehehe

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehhehehehehehhehe ehhehehehehehhehehehehh

Cześć dziewczyny:) Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!

spij ile wlezie :-) ja nie moge zasnac, jak sie rozbudze to po spaniu. wszytko mnie drzazni, apozniej chodze jak struta... dlatego troche zazdroszcze spokojnego spania :-)

Haha :D ja czytałam opisy porodów, żeby zobaczyć jak to mniej więcej wygląda :D

o rety :-) ja w engryberdsy poginam lub czytam ewent. K. truje jakies opowiesci

dzien dobry po weekendzie :-)

u nas jak co weekend antykomputerowo. (co oczywiscie nie dotyczy Córy, która po raz milionowy Kraine Lodu ogladała... - Ona jest jak Elza i ma moc...... ).

bylismy na Pinokiu :-) całkiem fajnie zrobiony film i o dziwo moje dziecko sporo morałów wyniosło z kina. teraz jak cos mi gada to sie od razu pyta czy nos jej rośnie :-) hehe. Polecam - na tle tych wszytkich Pudłaków itp. cos fajnego z przesłaniem dla dzieci.
Do tego oczywicie KFC - jeny... jak ja sie zle czułam.... koniec z takim zarciem... teraz zre tylko domowe kokleciki, ziemniany i surówki - bo po tym nic mi nie jest.

apropos mam super barsz - wszytkie majace problem z hemoglobina zapraszam na miseczke :-) no rewelacyjny mi wyszedł :-) na deser podaje biszkopta z truskawkami bo mi sie tak domowego ciacha chciało, ze juz sie piecze :-) kawe tez dam :-)

zimno sie robi... i widac ze sezon chorobowy nie daje za wygrana - zdrowka dla wszytkich :-)

ide po kawe i ogarniac co tam na pozostałych watkach

buziaki

:-)

reklama
Hej:)
My wczoraj byliśmy na wycieczce w Toruniu:) Jeju jak było fajnie:):)
Dzisiaj mam aż dużo energii po takim oderwaniu, mała szaleje dalej a jutro wizyta u lekarza:)

A co tam u Was?:)

Do góry