reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

monia 5kg na plusie jesteś? Kończąc 24 tydzień?

ja do 22 miałam 5,5kg na plusie :-p kolejne ważenie jutro :-D aż się boję, ale średnio na tydzień teraz tyję 400-500g ....

spokojnie trzeba myśleć że teraz przytyjemy ale po ciąży raz, dwa i waga pójdzie w dół :sorry2:

reklama
u mnie też na plusie sporo bo już +6 kg...:-) ciekawe jak to się skończy, z Alą w sumie w dniu porodu miałam +9 ale teraz coś czuję że do 12 kg to spokojnie dobiję:-D:-D

u mnie dziś o 5 córcia się przebudziła, wylazła sama z łóżeczka i wgramoliła się do nas do łóżka pomiędzy nas i po prostu zasnęła:szok: o 7:20 musiałam na śpiocha do babci ubierać:-)

Witam sie i ja :) znow po 4 sie obudzilam. Corcia zasnela a ja juz nie... ale za to rysowalam liscie bluszczu bo chce zrobic dekoracje okienne, wiec relaks ;)
u mnie Adela tez kopie do srodka, smyranie niemalze w pochwie jest zabawne :D

reklama
Cześć dziewczyny:) Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!

Do góry