reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

monia 5kg na plusie jesteś? Kończąc 24 tydzień?

ja do 22 miałam 5,5kg na plusie :-p kolejne ważenie jutro :-D aż się boję, ale średnio na tydzień teraz tyję 400-500g ....

spokojnie trzeba myśleć że teraz przytyjemy ale po ciąży raz, dwa i waga pójdzie w dół :sorry2:

reklama
u mnie też na plusie sporo bo już +6 kg...:-) ciekawe jak to się skończy, z Alą w sumie w dniu porodu miałam +9 ale teraz coś czuję że do 12 kg to spokojnie dobiję:-D:-D

u mnie dziś o 5 córcia się przebudziła, wylazła sama z łóżeczka i wgramoliła się do nas do łóżka pomiędzy nas i po prostu zasnęła:szok: o 7:20 musiałam na śpiocha do babci ubierać:-)

Witam sie i ja :) znow po 4 sie obudzilam. Corcia zasnela a ja juz nie... ale za to rysowalam liscie bluszczu bo chce zrobic dekoracje okienne, wiec relaks ;)
u mnie Adela tez kopie do srodka, smyranie niemalze w pochwie jest zabawne :D

reklama
Cześć dziewczyny:) Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!

Do góry