reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Hej,
przepraszam, że tak z wyskoku ale lapek mi słabo działa a z tel fatalnie się piszę i net tu szwankuje...
Melduje se dziś po wizycie... Tomek ma już prawie 500 g ale gigant...
Jeśli chodzi o wózek. Mam Tako Acustic i uwielbiam go.... Jaś już w zasadzie z wózka nie korzysta więc jak znalazł w lutym będzie dla Tomka... Jest w sumę dość ciężki (choć m to ne przeszkadza bo ją do ciężarów jestem przyzwyczajona ) ale my mieszkamy w domku na wsi więc to mi nie przeszkadza.... za to idealne na te warunki są jego amortyzatory...:)
Ją podobne jak Drago ne lubię się z zelazkiem i Jaskowi pracowałam chyba tylko raz ubranka...
mezowy na szczęście ma brudną robotę i nie potrzebuje wyprasowanych koszul...
Co do spania.... Angelstw przybij piątkę - mi też mogą płacić za spanie... Nie wstaje z reguły przed 9 (a mam malutkie dziecko ). Liczę na to, że Tomek też będzie spiochem...
Anianka bo nie wiem cz przeoczylam... co tam doktorek powiedział na Julki wyniki ? Pomysł że świnka na przeklinanie super

Hejka z rana :-)
Mam nadzieję że wszystkie wyspane bo ją jakoś tak choć tylko 5h spalam :szok:
Dago wirtualnie poczestowalam się barszczykiem mniam!
Mnie sterta prasowania wola - nawet lubię o ile moge się dodatkowo przy tv zainstalować :-D
Co do przekleństw to u nas totalny ignor pomógł i dawno nic nie słyszałam.
Moja mała chyba będzie zawodniczka kickboxingu bo nie dość że mnie wszystko w weekend bolało i wczoraj to ta mi jeszcze ladowala od siebie dawke:wściekła/y:
Mam pytanie do dziewczyn które pracują. Jak dlugo zamierzacie jeszcze pracować? Ją miałam plan do końca roku ale coraz częściej myślę że nie dotrwam... ostatnio już mam jakieś zmęczenie materiału...teoretycznie niby powinnam 4h przy kopie ale ostatnio to i ponad 12h się zdarzylo:-(

Cześć dziewczyny ! Ja juz jestem po glukozie czekam na pobranie kolejnej dawki krwi. Jestem normalnie super wzięłam sobie cytryne ale zapomnialam jej dać wypilam juz 3/4 a babka że mogłam sobie cytryne wziąść a ja do niej ale ja mam ! Ale już było za późno. ewka ja też pracuje przed kompem i siedzę po 8 godzin non stop i ide już od 6 listopada na L-4 z uwagi na to że wizytę mam 5 listopada. Starczy już. Milego dnia mamusie.

reklama
Cześć dziewczyny.
Inegegjerd i Mokito gratulacje rocznic!! :-)

kropelka86 co do tej glukozy to dobrze że bez cytryny wypiłaś bo ona fałszuje wynik...

Co do prasowania to ja też nie lubię, prasuję tylko to co muszę i to co muszę...

Anianka ja też mam +7 kg i nie wiem czy to w sam raz czy za dużo..?????

monikamarcina ja też uwielbiam lumpeksy, kupiłam ostatnio płaszczyk jesienny bo już sie w żadną kurtkę nie dopinałam:szok:

Dziewczyny powiedzcie mi czy kombinezon 62-68 dla dzidzi wczesno lutowej będzie za duży? Czy może być taki i będzie większy, lużniejszy ale przynajmniej na pewno nie na styk???

Do góry