reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

też mam słabość do tej gry ale szkoda mi 150zl ;/

co do szyjki to dobrze, że masz to ustabilizowane.. mnie np lekarze nic nie mówią o jej długości i myślę, że dobrze bo po co się stresować :p

Anusia chyba każda z nas przechodzi etap złych snów :) chociaż w sumie ja od miesiąca nie zdążę do tej fazy snu dojść bo się ciągle budzę.. a to wycieczka do wc a to pić a to słoik nutelli więc nie śnię niczego.. także nie wiem co lepsze :D

Ja też lubię The Sims ale właśnie jak Tobie szkoda tyle kasy:(
Ja pierwszy raz miałam taki sen,że śniło mi ze poszłam do łazienki patrze a tu krew i we śnie płacz i krzyk aż się obudziłam.
Ja w łazience byłam tylko raz co jest cudem:)
Ale przebudzenie na picie to norma juz u mnie:)
Co Ty w nocy idziesz po słoik Nutelli?:p

reklama
Witam się z Wami dziewczyny tylko po to żeby się niestety pożegnać, nie będzie mi dane być lutową mamusią.
Wszystkim Wam życzę przed wszystkim spokoju, zdrowia, dużo miłości. A w lutym pociechy z Waszych kochanych, wyczekiwanych maleństw. Ciężko mi się rozstać z tym wszystkim, ale dzięki ogromnemu wsparciu ze strony mojego męża przetrwamy razem i to.

Ja też lubię The Sims ale właśnie jak Tobie szkoda tyle kasy:(
Ja pierwszy raz miałam taki sen,że śniło mi ze poszłam do łazienki patrze a tu krew i we śnie płacz i krzyk aż się obudziłam.
Ja w łazience byłam tylko raz co jest cudem:)
Ale przebudzenie na picie to norma juz u mnie:)
Co Ty w nocy idziesz po słoik Nutelli?:p

Rozumiem, też miałam takie obawy więc i sen mi się taki przydarzył.. ale na szczęście to tylko sen.. a teraz mamy już z górki :)
Nieeeee nie idę w nocy po słoik :p mam go przy łóżku :))) pakuję ze dwie łyżeczki i idę spać :)

Zor padłam:-D ładne jajcory z tą nutellą :-D

co do snów...początkiem ciąży śniło mi się że poroniłam...jaki ten sen był realny to nikt mi nie uwierzy...i ten czerwony kolor krwi ze snu do dziś mam przed oczami...

z kolei 2 dni temu śniło mi się że moja Mama umarła...wrrrr....takie jakieś głupoty się śnią a później się budzę z płaczem :baffled:

Anula1807
jak to? Co się stało Kochana? Życzę Wam ogromu sił...przetrwacie ten ból - tylko pamiętaj RAZEM!! Wspieram
[*]

Ostatnia edycja:
Rozumiem, też miałam takie obawy więc i sen mi się taki przydarzył.. ale na szczęście to tylko sen.. a teraz mamy już z górki :)
Nieeeee nie idę w nocy po słoik :p mam go przy łóżku :))) pakuję ze dwie łyżeczki i idę spać :)

Mówisz ze mamy juz górki?:)
Dobre z tym sloikiem Nutelli:p ja mam w nocy czekoladę przy łóżku ;) ale nie zawsze mam ochotę na słodkie bardziej chwilami na kwaśne;)

Anula w szoku czytam, strasznie przykro choc nikt sie nie da rady postawic w Waszej sytuacji. Co sie stalo?
Monika sorki jesli juz bylas u lekarza a ja Cie strofuje, ciezko mi wszystkie watki ogarnac.
Ewka nam matkom chyba sen nie jest dany... pozniej sie wyspimy :D

reklama
Witam się z Wami dziewczyny tylko po to żeby się niestety pożegnać, nie będzie mi dane być lutową mamusią.
Wszystkim Wam życzę przed wszystkim spokoju, zdrowia, dużo miłości. A w lutym pociechy z Waszych kochanych, wyczekiwanych maleństw. Ciężko mi się rozstać z tym wszystkim, ale dzięki ogromnemu wsparciu ze strony mojego męża przetrwamy razem i to.

Bardzo mi przykro :( :( tak jak dziewczyny piszą, musicie razem to przetrwać, dużo siły życzę.

Jeśli będziesz czuła się na siłach to napisz proszę co się wydarzyło

Do góry