reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Anianka ile płaciłaś za mustelę?, mi na bank cycki opadną, i od wewnętrznej stronie ud tez widzę rozstępy pomimo smarowania, balsamowania, ale takie to dziwne, bo ie widzę żebym w nogach jakoś przytyła:-(

reklama
Anianko, Kochana to serio tak jest, ze po karmieniu piersi tracą formę? Bo ja nie mam pojęcia, czego się tak naprawdę spodziewać :/ zawsze lubiłam moje piersi, teraz sa większe, pelniejsze, sutki bolesne i wielkie, a otoczki tez gigantyczne i ciemne się zrobiły, zastanawia mnie czy jest szansa, że wrócą do stanu poprzedniego po ciąży i karmieniu...

Hej Zor,
Mam tak samo. Często jest tak, że jem mniej niż przed ciążą. Wcześniej co jakiś czas sprawdzałam tabele jak powinna wzrastać waga bo miałam wyrzuty sumienia, że maluszka głodzę. Wczoraj coś pogrzebałam na talerzu na obiedzie i tyle. Nadrobiłam na kolacji kromką z grubą warstwą serka i drobiowymi kiełbaskami z fileta ;-)
Od 2 tygodni waga mi się zatrzymała. Na szczęście w międzyczasie miałam dwa badania - połówkowe i zwykłą wizytę. Z maluchem ok, a z dnia na dzień brzuch coraz bardziej odstaje, więc jestem w miarę spokojna.

pozdrawiam

ufff czyli nie jestem sama :) dzisiaj byłam na wizycie i od poprzedniej wizyty 2 kg wrzuciłam więc chyba nie muszę jakoś dużo jeść.. albo to po prostu nutella :p

Witam.
Jestem tutaj nowa:) jestem w 22 tygodniu ciąży i na 19 lutego mam termin porodu:) czekamy na naszą kruszynkę:)
Mogę do Was dołączyć?:)

Witaj Anusia

Anusia witaj

a ja od dzisiaj taka jestem przystojna (patrz avatar )
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehhehehehehehehe

ide obiad robic

szef kuchni dzisiaj poleca melone, ziemniany i kapuche zasmazana - niech wszyscy swieci maja w opiece atmosfere metanowa po tym obiedzie :-)

O Pani od Smoków avatar zacny :) ja tu w głowę zachodziłam od których smoków żeś Pani a tu o shrekowe chodziło :p

Co do obiadu.. dobrze, że noce ciepłe i można wietrzyć :D

vanilijka mnie dziś w nocy spięło brzuszek...był twardy, wstałam poszłam siku, wróciłam i już było ok. Ja przy tym nie czuję totalnie żadnego bólu, tylko to uczucie spięcia.

Hej, kiepsko sie czuje dziewczyny dlatego dzisiaj jesten nieaktywna. Kaszle, brzuch boli.. wlasnie wyprasowalan fure ubran, pochowam sie i sie chwile poloze.
Dzisiaj synek daje mi popalic, jest nierzeczny.

reklama
Do góry