reklama
Anianko, Kochana to serio tak jest, ze po karmieniu piersi tracą formę? Bo ja nie mam pojęcia, czego się tak naprawdę spodziewać :/ zawsze lubiłam moje piersi, teraz sa większe, pelniejsze, sutki bolesne i wielkie, a otoczki tez gigantyczne i ciemne się zrobiły, zastanawia mnie czy jest szansa, że wrócą do stanu poprzedniego po ciąży i karmieniu...
Hej Zor,
Mam tak samo. Często jest tak, że jem mniej niż przed ciążą. Wcześniej co jakiś czas sprawdzałam tabele jak powinna wzrastać waga bo miałam wyrzuty sumienia, że maluszka głodzę. Wczoraj coś pogrzebałam na talerzu na obiedzie i tyle. Nadrobiłam na kolacji kromką z grubą warstwą serka i drobiowymi kiełbaskami z fileta ;-)
Od 2 tygodni waga mi się zatrzymała. Na szczęście w międzyczasie miałam dwa badania - połówkowe i zwykłą wizytę. Z maluchem ok, a z dnia na dzień brzuch coraz bardziej odstaje, więc jestem w miarę spokojna.
pozdrawiam
ufff czyli nie jestem sama dzisiaj byłam na wizycie i od poprzedniej wizyty 2 kg wrzuciłam więc chyba nie muszę jakoś dużo jeść.. albo to po prostu nutella
Witam.
Jestem tutaj nowa jestem w 22 tygodniu ciąży i na 19 lutego mam termin porodu czekamy na naszą kruszynkę
Mogę do Was dołączyć?
Witaj Anusia
Anusia witaj
a ja od dzisiaj taka jestem przystojna (patrz avatar )
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehhehehehehehehe
ide obiad robic
szef kuchni dzisiaj poleca melone, ziemniany i kapuche zasmazana - niech wszyscy swieci maja w opiece atmosfere metanowa po tym obiedzie :-)
O Pani od Smoków avatar zacny ja tu w głowę zachodziłam od których smoków żeś Pani a tu o shrekowe chodziło
Co do obiadu.. dobrze, że noce ciepłe i można wietrzyć
vanilijka
Zostanę mamą :)
dziewczyny czy jak brzuch sie spina czy czuje sie wtedy bol? wszedzie czytam ze nie powinno bolec
dziewczyny czy jak brzuch sie spina czy czuje sie wtedy bol? wszedzie czytam ze nie powinno bolec
U mnie jest to bezbolesne
monikamarcina
Fanka BB :)
Hej, kiepsko sie czuje dziewczyny dlatego dzisiaj jesten nieaktywna. Kaszle, brzuch boli.. wlasnie wyprasowalan fure ubran, pochowam sie i sie chwile poloze.
Dzisiaj synek daje mi popalic, jest nierzeczny.
Dzisiaj synek daje mi popalic, jest nierzeczny.
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Kasia moje nogi po pierwszej ciazy tez byly pociachane rozstepami, tak jak tez piersi i boczki.