reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dragonella ja nie pijam kawy, ale herbatkę chętnie i może być bez ciasteczka bo ja za słodkim nie przepadam ostatnio:D

elgrejek i kiełbacha for Ju :-)

Drago ja poprosze tylko taka zbozowa np inke bo od kad jestem w ciazy tylko taka pije bo to jakas tam napiastka kawy jest ale glowny powod ze ma duzo witaminy d :-D

Inka i ciacho for U

Witam z kawusia i śliwkami w czekoladzie ;-)

Aisha tez mam takie klucia, ale dla świętego spokoju tak.jak napisała Vanilijka skonsultuj się z ginekologiem.

Anula przykro mi :'(

Drago kapusta mniam mniam
Juz dawno takiej nie jadlam, poprosze przepis :-)

Zor jak przeczytałam o nutelli musiałam coś słodkiego wciągnąć :rofl2:
Wydaje mi się ze kilka dziewczyny z listy straciło albo okazywało się ze nie są jednak w ciąży .. :-(

na przepisnieku napisze :-)

ja tez poproszę, nie piję odkąd jestem w ciąży, a nie zapomniałam małż zakupił mnie cappuccino śmietankowe, ale po tych dzisiejszych wiadomościach to czarna bez mlesia by się przydała,
ja dziś wizytę mam u neurologa, bo moja przepuklina kręgosłupowa daje znać...
spokojnego dnia i bez choróbstw proszę;-)

oooo kapuczino, sto lat nie piłam. musze nabyc :-)

reklama
Dziękuje Wam wszystkim za słowa wsparcia. Wiele one dla mnie znaczą, przykro mi od niektórych z Was słuchać że wiecie co czuje, żadna kobieta nie powinna znać tego uczucia pustki i bólu... co się stało? tego mi jeszcze nikt nie powiedział, i pewnie nie powie, tym bardziej nie mogę tego zrozumieć. Przy usg połówkowym wyszło, że nasze dzieciątko jest trochę za małe, niewiele się rusza. W szpitalu powiedzieli że to nie jest powód do zmartwień bo wszystko inne jest w porządku, a usg trzeba za 2 tygodnie powtórzyć. Na wizycie kontrolnej lekarz nie znalazł tętna, serduszko nie biło... a nasz świat się zawalił. Oleńkę straciliśmy 8 października .

Anulka ściskam mocno .

a jakiś czas temu tak myślałam o nas i poprawcie mnie jak cos ale chyba żadna z zalogowanych mam lutowych nie utraciła ciąży ? , no teraz Anulka bardzo nam przykro. bo takto ciągle się gdzieś słyszy o tych poronieniach

a co do gry Sims 4 tez mi było szkoda wydać 150 zł i nie wydałam , mam męża po studiach informatycznych i po prostu mi ściągnął z neta i po hakował i działa, tylko mnie nie sprzedajcie na policje :p :p

a co do snów to mnie pocieszyłyście bo mnie się czasem tak sni ze płacze przez sen albo się budzę i serce mi chce wyskoczyć. i myślałam ze mnie się w głowie jakieś płytki poprzestawiały a tu jednak jest nas więcej :)

Lady i oby juz żadna.nie straciła. To musi być straszne. Wam się śnią takie rzeczy a ja często na.jawie mam takie straszne myśli.
Simsy mam 2. Zastanawiam się nad czwórka, polecacie?

reklama
Witam się z Wami dziewczyny tylko po to żeby się niestety pożegnać, nie będzie mi dane być lutową mamusią.
Wszystkim Wam życzę przed wszystkim spokoju, zdrowia, dużo miłości. A w lutym pociechy z Waszych kochanych, wyczekiwanych maleństw. Ciężko mi się rozstać z tym wszystkim, ale dzięki ogromnemu wsparciu ze strony mojego męża przetrwamy razem i to.

Współczuję z całego serca. Trzymajcie się [*] dla aniołka.

Do góry