reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Która ma jeszcze te buraczki zasmazqne bo bym zjadła.
I na koniec Drago for you:Zobacz załącznik 649133
O i slysze chrapanie... dobranoc Dziewczyny!

mam i buraki i kapuche, wiec zapraszam:-) tylko w głowe zachodze skad masz fote mojej rodziny :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej, wstalam siku, no i wzielam proszka na gardlo. Zeby nie usnac to weszlam Was nadrobic. Nie wiem kiedy mnie ten kaszel odpusci.. juz dola lapie przez to.

Nie chce Cie irytowac ale moze jednak lekarz? u mnie o 4:30 pobudke corka zarzadzila

matko kochana w srodku nocy wstajecie..

Anusia chyba każda z nas przechodzi etap złych snów :) chociaż w sumie ja od miesiąca nie zdążę do tej fazy snu dojść bo się ciągle budzę.. a to wycieczka do wc a to pić a to słoik nutelli więc nie śnię niczego.. także nie wiem co lepsze :D
heheh nutella :-)

mi sie dzisiaj sniło, ze był 15 grudnia miałam 100 zł i zadnych prezentów.... wrrrrrrrrr....

Rozumiem, też miałam takie obawy więc i sen mi się taki przydarzył.. ale na szczęście to tylko sen.. a teraz mamy już z górki :)
Nieeeee nie idę w nocy po słoik :p mam go przy łóżku :))) pakuję ze dwie łyżeczki i idę spać :)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehhehehehehehehehehehehehehe

Anula, bardzo mi przykro. Trzymajcie sie.

dzein dobry:-)

co dzisiaj bedziemy robic?.... pojecia nie mam... za to jutro ide do kina.. uwaga uwaga uwaga na Pinokio :-)

Córka padnie jak sie dowie :-)

simsy.... ooo lubie.. musze list do Małża napisac :-)

ide po kawusie. zrobie dla Was tez. ze spienionym mlesiem i cukrem, ciasteczko tez mam.

leze

zaraz wracam :-)

Anula1807 :-( bardzo przykro i smutno mi z powodu waszej straty tym bardziej ze to samo w przeszlosci mnie spotkalo i wiem co czuje mama ktora traci Dzieciatko. Nie ma teraz slowa ktore by bylo na miejscu bo pocieszyc sie nie da najwazniejsze zebyscie w tym bólu z mezem byli razem. Modlę się za was i aniolka niech Bóg przyniesie ukojenie waszym sercom i pomoze przetrwac tak trudne chwile. Kochana pisz jesli bedziesz miala potrzebe zawsze bedziemy cie wspierac..

Cześć dziewczyny, co tam u was słychać?
Anula1807 - bardzo mi przykro, 3maj się jakoś!

Zor- z tą nutellą to dobre jest...:) ja na szczęście wstaję w nocy tylko na siku. Chociaż wczoraj to już się położyłam ok 23 i poczułam że coś głodna jestem, więc poszłam sobie pomidorówkę odgrzać:p od razu lepiej mi się spało!!!!

Powiedzcie mi czy czujecie takie kłucie w pachwinach podczas chodzenia? Bo naczytałam się różnych rzeczy na internecie i teraz już sama nie wiem czy się martwić czy nie.

Aisha ja mam te klucia nawet jaak leze mam rowniez takie w pochwie czasem w szyjce za kazdym razem mowie o tym gin i morduje go zeby wszyskto sprawdzil zwykle jest wszystko ok ale ja tam wole sie upewnic

Witam z kawusia i śliwkami w czekoladzie ;-)

Aisha tez mam takie klucia, ale dla świętego spokoju tak.jak napisała Vanilijka skonsultuj się z ginekologiem.

Anula przykro mi :'(

Drago kapusta mniam mniam
Juz dawno takiej nie jadlam, poprosze przepis :-)

Zor jak przeczytałam o nutelli musiałam coś słodkiego wciągnąć :rofl2:
Wydaje mi się ze kilka dziewczyny z listy straciło albo okazywało się ze nie są jednak w ciąży .. :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez poproszę, nie piję odkąd jestem w ciąży, a nie zapomniałam małż zakupił mnie cappuccino śmietankowe, ale po tych dzisiejszych wiadomościach to czarna bez mlesia by się przydała,
ja dziś wizytę mam u neurologa, bo moja przepuklina kręgosłupowa daje znać...
spokojnego dnia i bez choróbstw proszę;-)

Do góry