reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
a jeszcze na szybko coś skrobne bo malz mnie wola na przytulanki albo coś;-)
Nie nakrecajmy się tymi porodami bo i tak każdy inny, lepiej nie panikowac bo internet to kopalnia wiedzy ale czasem można się nieźle podkrecic.
Drago jak masz ta kawę jeszcze to daj bo chyba zarwe noc dzisiaj nad projektem z pracy. Hiksy też się u mnie zaczęły ale niebolesne. Raczej wiezadla bolą :'(
Made mój malz prosił żeby po karmieniu choć trochę zostało ale niestety synek był bezlitosny i się nie podzielił więc wróciłam do deskowatej postury. No i flaczki mogę serwować :-D teraz przynajmniej coś się dzieje spowrotem choć na szczęście nic nie cieknie samoczynnie a jedynie pod naciskiem.
Monia w mojej definicji słowa nieaktywna nie ma prasowania a tylko lezenie plackiem:-p
Która ma jeszcze te buraczki zasmazqne bo bym zjadła.
I na koniec Drago for you: sdb.jpg
O i slysze chrapanie... dobranoc Dziewczyny!

Załączniki

• sdb.jpg
    sdb.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 89
Oj my oboje ostatnio wykonczeni. Dobrze że ja to się mogę choć na forum zresetowac bo bym oszalala :-) kiepska noc, poranek już od 4.30 w pracy, dobrze że mogę z domku bo inaczej dojazd by mnie dobił.
Mokito ją w końcu po latach się doczekalam przespanych całych nocy synka i co?! A na nic mi to teraz bo i tak wstaje na siku kilka razy wrr...
Lecę do moich cyferek bo już stoją nade mną z batem...
Miłego dnia!

Cześć Dziewczyny, ale dzisiaj sie wyspałam!!!! Nornalnie szok, tylko jedna pobudka w nocy :D

Monia, cierpliwości, już bliżej niż dalej końca choroby! Masz leki, systematycznie je bierz, grzej się i bedzie ok :)

Cześć Dziewczyny:)
Ja się dzisiaj wyspalam jak nigdy, tylko jedna pobudka w nocy:):):)

A teraz musze iść coś zjeść bo niunia w brzuchu daje znak że głodna jest:)

A w nocy miałam okropny sen:/

reklama
potem mąż mi zainstalował na laptopie Sims 4 bo mam słabość do tej gry i troszkę pograłam.

Wczoraj pojechałam na kontrole do mojego gin bo może pamiętacie ale ostatnio miałam problem z szyjka bo ze za krótka, i po badaniu szyjka twarda a po usg faktycznie krótka ale na szczęście nie zmniejsza się i lekarz powiedział ze taki mój urok i mam się nie przejmować , celibat zniósł , ale luteinę mam brać tak profilaktycznie, , z malutka wszystko dobrze, bo strasznie się bałam ze szkodzę jej tym moim przeziębieniem, bo była mało aktywna , ale od wczoraj nadrabia. to z tym moim przeziębieniem to nic mi nie dał bo antybiotyku nie chce , wiec na katar mam pryskać solą morska a na kaszel domowy syrop z cebuli,

Ale się rozpisałam....:)

też mam słabość do tej gry ale szkoda mi 150zl ;/

co do szyjki to dobrze, że masz to ustabilizowane.. mnie np lekarze nic nie mówią o jej długości i myślę, że dobrze bo po co się stresować :p

Anusia chyba każda z nas przechodzi etap złych snów :) chociaż w sumie ja od miesiąca nie zdążę do tej fazy snu dojść bo się ciągle budzę.. a to wycieczka do wc a to pić a to słoik nutelli więc nie śnię niczego.. także nie wiem co lepsze :D

Dziewczyny.. aniam141, Andzia_31, tys1a, Smutas, mamaiwus81, anulfka, Anajj, kropelka860, klops, Joasia+ktosiek, zyrafka6, Dorcia, tonieto, Olenka1994, GoldenEye, martyna91, AsiaSzw, asia88, marata, MaryAnn, agatkaT, Żgutek GDZIE JESTEŚCIE?

Ostatnia edycja:
Do góry