reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
anusia811 witaj:)
LADYLI cieszymy się, że przechodzi:tak:
Anianka ja mam tak samo, sutki do tego stopnia są wrażliwe na ból, że śpię i chodzę chociażby z nałożonymi wacikami, a ostatnio to grzałam je suszarką, taki dyskomfort jakby od zimna czułam, są ogromne, i zaczerwienione i pewno czekają mnie rozstępy, może któraś z Was stosowała mustellę na piersi?

Hej dziewczyny. Bylam u lekarza, dostalam antybiotyk na wszelki wypadek, nie wykupilam tego. Kupilam jakies proszki na gardlo. Ja spie na lewym boku, na prawym rzadko, bo boje sie kopa dostac od M. Co czasami potrafi zrobic hehehehe.
Co do wycierania nozek. Ja nastepne golenie podwozia zafunduje M. Dzisiaj obcinalam pazury u stop, bo moglam zaprzyjaznic sie z rybakami, moglabym im robaki wykopywac. :) ale sie nasapala przy tyyyym.. ja cieeeee... nastepne obcinanie bedzie chyba u kosmetyczki..

Anusia witaj

a ja od dzisiaj taka jestem przystojna (patrz avatar )
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehhehehehehehehe

ide obiad robic

szef kuchni dzisiaj poleca melone, ziemniany i kapuche zasmazana - niech wszyscy swieci maja w opiece atmosfere metanowa po tym obiedzie :-)

Anusia witaj :)

Byłam na spacerku póki pogoda jako taka, ale jestem tak obolała że ledwo szłam, po drodze zahaczyłam aptekę i kupiłam magnez, mam nadzieję że już żadne skurcze łydek i stóp mnie nie zaatakują;-) teraz sobie leżymy i odpoczywamy :)

Wczorajsze nocne dolegliwości nie powróciły wiec dzisiejszy dzionek jest o wiele lepszy. Jak dobrze jest jak nic nie boli. Trzeba nacieszyć się tymi chwilami ;-) życzę miłego popołudnia

Monika kuruj się! Antybiotyk to wiadomo w ostateczności, ale dbaj bardzo mocno o siebie :)

Drago avatar klasa :D obiadek omnomnom, u mnie dziś pulpeciksy, pire ziemniaczane i zasmazane buraczki :D polska kuchnia rzadzi

Kasia też mam problem z piersiami:-(
Już od początku ciąży wyglądają okropnie są ciężkie przez co skóra się naciąga i jak siedzę to opierają się na brzuchu do tego otoczki zrobiły mi się olbrzymie i wystają mi nawet ze stanika :zawstydzona/y:
Już wstydzę się nawet w samym staniku przy M chodzić :-(

Jeśli chodzi o ich smarowanie to jak tylko mam okazję to smaruję piersi mustelą - tą co brzuch.

Jestem zdecydowana na karmienie drugiego dziecka również piersią jak tylko będzie mi to dane, ale już łzy mi do oczu napływają jak pomyślę jak będą wyglądały po wykarmieniu drugiego dziecia :zawstydzona/y::-(
Z tyłkiem i udami - myślę, że przy odrobinie determinacji sobie poradzę, ale jeśli o piersi chodzi to nie wierzę, w żadne super podnoszące kremy. Mam tylko nadzieję, że jak ubędzie mi brzucha to nie spadną na kolana :-p

reklama
Dzięki za takie przyjęcie :)

Ja dolegliwości nie mam żadnych od początku ciąży do teraz:) przechodzę ja bez problemowo :)

Dostałam dwa razy antybiotyk bo przez moją pracę chodziłam chora często teraz jestem na zwolnieniu ale z tym też były przeboje...

Do góry