reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

cześć dziewczyny:-)
no i okazało się,że Junior będzie miał siostrzyczkę :-D jeju jak się cieszę :-)

GRATULACJE!!
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo tutaj. Troszke nadrobilam zaleglosci w czytaniu:-)
Gratuluje wszystkim ktore znaja juz plec:-) Ja tez sie pochwale prawdoopodpbnie coreczka. Ciesze sie ale z jednej strony to chyba wolalabym synka, hehe:-)
Odnosnie cesarki to ja swoja wdppminam tragicznie. Istny koszmar doslownie. Gdyby nie morfina to nie wiem czy bym dala rade wstac sie umyc. W 2 i 3 dobie goraczki prawie 40 stopniowe. A pozniej ropiejaca rana po zdjeciu szwu i chodzenie ze saczkami przez 2tyg.
Tak ze teraz sie okropnie boje cc gdybym mogla to chyba chcialabym rodzin naturalnie.
Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

GRATULACJE dziewczyny !!
Z tymi mężami to różnie bywa niestety... Ja też nie mogę narzekać na szczęście, ostatnio miałam wyrzuty że nie posprzątałam w domu za bardzo a on na to że nie mam czym się przejmować, że przecież jestem w ciąży i do tego jeszcze nie wyzdrowiałam do końca po po tych oskrzelach, krtani itp.

reklama
Dziewczyny, współczuję przeżyć samochodowych :-(

Osiolki mają super imiona :-)

Gratuluję kolejnych odkryć, mamy następną dziewuszke - super :-D

U nas dziś deszczowo, ale popołudnie już było znosne, zobaczymy co przyniesie weekend.
Trzeba sobie coś pokupowac na jesień, bo w kurtkach jesiennych już się nie mieszcze o_O na płaszcze jeszcze za ciepło i zbyt wietrznie. I kolejna para spodni by się przydała :-)

Witam się i ja po dosc ciężkim i stresujacym tygodniu w pracy. Byłam tak zmęczona że nie wiem kiedy i jak zasypialam.
Gratulacje kolejnych odkrytych brzuszkowych niespodzianek. My się podgladamy dopiero za tydzień na polowkowym.

Ją się już chyba z 10 razy rozwiodlam z malzem w trakcie tej ciąży więc nie jesteście same. No cóż nie zawsze mogę na niego we wszystkim liczyć ale przynajmniej zakupy to lubi robić. Ze sprzątaniem i gotowaniem trochę gorzej - jak mam tłumaczyć co gdzie w której szafce jest to wolę sama wstać... a przecież mamy kuchnię od 2 lat więc powinien już wiedzieć... Jeśli chodzi o te sprawy to ją nigdy proaktywna nie byłam a teraz to już wogóle zwłaszcza że giną kazała uważać żeby problemy z poprzedniej ciąży się nie powtórzyły. Jak na razie cierpliwie znosi moje wykrety albo zasypianie prawie że od razu jak się położę. Lecę poczytać inne wątki!

ingegjerd - może pogadaj...powiedz, że tego potrsebujesz lub coś, że chcesz żeby dziecko poznawało i jego głos jeszcze w brzuszku. Może jak poczuje pierwsze ruchy to potem sam będzie lgnął z rękoma do brzuszka?:tak:

ile facetów, tyle podejść do ciężarnej partnerki :-D inge, porozmawiaj z nim szczerze, zapytaj czym takie zachowanie jest spowodowane, powiedz jak bardzo brakuje Ci czułości, rozmowa to podstawa, bez niej można się tylko domyślać :tak:

Witam porannie, znad kawy z trzema łyżeczkami cukru :szok: nie mogę się opanować jeśli chodzi o słodkie, wczoraj wieczorem paczka ciastek, jak tylko jakieś widzę to mnie trzęsie. Nie wiem już co mam robić bo telepie mnie jak słodkiego nie zjem (owoce zwykłe i suszone nie załatwiają sprawy). Tyje od tego w zastraszającym tempie, jak walczycie z ochotą na słodkie? Nie chcę po ciąży mieć do zrzucenia aż kilkudziesięciu kg, już przytyłam ponad 10 :wściekła/y:

Witam :)
made mam tak samo jeśli chodzi o słodycze:) staram się ograniczać jak mogę, ale ciężko, jedyny plus jest taki że póki co kg od tego mi nie przybywa.
U mnie znowu pojawiła się krew z nosa:/ nie wiem czym to jest spowodowane, może brakuje mi jakiś witamin??
Lecę się ogarnać i na zakupy bo zimno sie robi a ja nie mam bucików na tą porę, oby moja wybredna osoba coś znalazła :-)

Miłego dnia ;-)

Anikaaa u mnie krew z nosa jest normalką :tak:
u kobiet w ciąży to nic nadzwyczajnego, nie powinno niepokoić.
Konsultowałam to moja gin i powiedziała że taka moja uroda, jedyne co poleciła to wit. C. - uszczelnia naczynia krwionośne.
Więc od czasu do czasu jak mi leci, to rozpuszczę tabletkę i łyknę sobie ;-)

Witam Was kobietki:)
Ja natomiast wczoraj wieczorową porą zakupiłam sobie krówki, iryski, czekoladki, owocówki, i duuużo innych i wsypałam do słoika takiego stricte na cukierki i patrzę, patrzę i ćwiczę i ćwiczę silną wolę i jej kur.... nie mam:-pmniam

także mamom i ich rybkom życzę słodkiej soboty:-D

Czesc i milego dnia! u nas zimno w mieszkaniu, 18° pewnie pompa sie zepsula znow a wlascicieli nie ma w domu... bardzi szaro i mokro, po poludniu ponoc ma sie rozpogodzic. Mysle o pokoju dzieciecym dla dwoch coreczek i moim odkryciem jest patchwork z tapet. Nawet juz na aukcji znalazlam pojedyncze rolki w pasujacych kolorach, ach bedzie tak romantycznie ;-) meza nie ma w domu w weekend wiec siedzimy we 2, tzn. we 3 :-D

reklama
Do góry