reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

26,5?! Gdzie Ty mieszkasz

W Łodzi ;) w dobrze ocieplonym wieżowcu :)

Ja w przyszłym tygodniu zaczynam szkołę rodzenia, zapisałam się tak wcześnie ze względu na zajęcia ruchowe właśnie bo jeśli nie zacznę ćwiczyć to w lutym będę kaszalotem :szok: Dzisiaj o dziwo od słodyczy trzymam się z daleka, ale dopiero 13 hehe ;-)
sprzątnęłam cały dom, jeszcze tylko łazienki do umycia, nie znoszę tego robić bo mam dziwny stres, że tą chemią szkodzę dziecku

Zor, Twoje tropikalne klimaty są idealne dla mnie bo ja jestem totalny zmarźlak :-D

Zapraszam :) jak skręcimy okna na tryb zimowy to myślę, że do 29 w tym roku też dobijemy :))

Ja sie jeszcze za szkołą rodzenia nie rozglądałam, chwilowo na te warsztaty się pozapisywałam i zobaczymy co dalej:)
a chemii na szczęście nawet wąchać nie mogę więc jak sprzątam łazienkę to chusteczkami mokrymi a raz na dwa tygodnie mniej więcej mąż sprząta chemią :)

reklama
Zor jak to dobrze, że tyle nas tu jest zapomniałam o chusteczkach mokrych, a teraz by mi pomogły przy sprzątaniu, jeju jaka zakręcona jestem, chodzę pryskam i wycieram, a tak raz dwa i po sprawie:tak:

Zor, dzięki za podsunięcie pomysłu, łazienka błyszczy, a ja nie nawdychałam się chemii :D

naprawdę macie tropikalne temperatury w tej Łodzi :-D szykuję się na urodziny koleżanki, obiecałam wpaść na chwilę chociaż.

Cześć dziewczyny! U mnie w bloku niestety jeszcze nie grzeją i wieczorami bywa bardzo zimno:( byliśmy dziś z mężem na zakupach - pooglądać odkurzacze itp....na chwilę tylko weszłam do H&M po drodze do łazienki i bum...130zł wydane na ciuszki dla synusia;) raaany, jakie tam piękne rzeczy mają!! Chętnie wydałabym duuużo więcej;)

Dzień dobry, Mateczki Lutowe. Jestem krakowianką, mamą 8,5-letniej córki i 6,5-letniego synka, teraz mam termin na 5 lutego. Poprzednie dwie ciąże intensywnie "babyboomowałam", teraz póki co nie bardzo mam czas na relaksacyjne siedzenie przy komputerze (sporo siedzę przy nim w pracy więc w domu staram się ograniczać). Mam jednak nadzieję, że jak za jakis czas pójdę na L4, to uda mi się poczytać i popisać tu na forum.
Dzięki niemu zawsze byłam znakomicie zorientowana w ciążowo - porodowych nowinkach (ile ciężarnych, tyle różnych pomysłów i doświadczeń), a teraz jestem bardzo do tyłu, a od tych kilku lat, kiedy rodziłam Starszaków, troche sie zmieniło :)
Pozdrawiam i czuję się usprawiedliwiona, bo dotychczas miałam kaca że podglądam a sie nie prtzedstawiłam :)

Kasia2015, made czasem jak mi się kończą te specjalistyczne to używam zwykłych mokrych a później przecieram ;)

remeny witaj :)

co do tropikalnych temperatur - po nocy z zamkniętymi oknami mamy właśnie 28.2 :D za to dość sucho bo tylko 45% nawilżenia.. niewiem czemu ale wykończyliśmy już 2 nawilżacze (wybuchają):crazy: ma któraś z Was jakiś sprawdzony, który po miesiącu wieczornego użytkowania nie wybucha?:)

reklama
Do góry