karolina19xm
Fanka BB :)
Dziewczyny Was też tak kręgosłup boli? ja już nie wiem jak funkcjonować ani stać ani leżeć ani siedzieć nie mogę :-/ chyba jakieś ćwiczenia zacznę robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny! widzę że wczoraj to był jakiś sądny dzień z tymi małżami...przez mojego też się wczoraj zryczałam jak głupia..tak mi ciśnienie podniósł, że myślałam że brzuch mnie rozboli, ale jakoś melisa wystarczyła i się uspokoiłam..ale cały wieczór się do niego już nie odzywałam...jeszcze na dodatek jutro jego rodzice przyjeżdżają na weekend z wizytą (lub wizytacją) i wszystko oczywiście na mojej głowie: zakupy, sprzątanie, jakieś spanie też trzeba przyszykować..ech..a on nie ma czasu bo się w komputer gapi.. Co do seksu to brak jakiegokolwiek zainteresowania z jego strony...na początku ciąży nie mogliśmy bo ciąża była zagrożona i lekarz zabronił, ale teraz jest wszystko dobrze i lekarz powiedział że nie widzi żadnych przeciwskazań, na co mój małż stwierdził że skoro wytrzymaliśmy tyle to do końca też wytrzymamy..echh..jakoś nie pamiętam nawet kiedy ostatnio mnie przytulił a o pocałowaniu to już w ogóle...normalnie czuję się taka samotna czasami że tylko usiąść i wyć do księżyca..