reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ja na mojego też nie narzekam bo i ugotuje i posprząta z tym ze jak jestem teraz w domu to jak on jest w pracy to ja już sprzątam z nudów np. tak jak dziś on jest w pracy a ja przecież nie będę cały dzień leżeć i pachnieć to właśnie wysprzątałam cale mieszkanie , pranie też zrobione , weekend mąż ma wolny to nie będziemy sprzątać tylko umówiliśmy się ze znajomymi na pokera wieczorem a do południa do rodziców moich skoczymy. Ale teraz jak siadłam to troszkę plecy bolą bo podłogi wymyłam i się trochę nasychlałam, ale teraz mam zamiar wykapać się i potem leżeć i pachnieć :p ,paznokcie pomaluje :)

Ladyli - i prawidłowo teraz odpoczywaj :tak:
Co do paznokci to moje po tych choróbskach są w masakrycznym stanie :zawstydzona/y:Biorę te witaminy jakie mogę, ale straszine włosy i paznokcie mi zmarniały. Włosy mam długie - miałam oddać je do ścięcia na peruki dla małych dzieci po białaczce ale teraz nie wiem czy coś z tego będzie.
Jutro może zahaczę o ten salon co współpracuje z tą organizacją i niech zobaczą czy coś z tego będzie.

A paznokcie ost strasznie mi się rozdwajają i z nerwów mega obgryzałam :zawstydzona/y: muszę się wziąć za siebie no !!!:wściekła/y:

Dziewczyny, a u mnie na odwrót jeśli chodzi o sprawy łóżkowe... To ja nie chcę. Zawsze miałam duży temperament, a teraz nie mam kompletnie ochoty. Strasznie mi z tym źle, ale co ja mogę poradzić. Na początku ciąży jeszcze była ochota, a teraz...

my z m tez nic bo oboje nas paralizyje strach o corcie na samym poczatku ciazy raz sie kochalismy i po tym zaczelam plamic na brazowo pojechalismy na ip zrobili usg i zbadali pow ze nie wiedza dlaczego te plamienie jest, bo to tez nie obtarcie szyjki ni nic, ale nie zapomne jak wtedy plakalam ze przez seks moge poronic, a za tydzien u mojego gin na usg okazalo sie ze krwiak mi sie zrobil, od tamtej pory koniec z seksem tak oboje postanowilismy za duzo stresu nas to kosztowalo

Mogę zrozumieć, ze mój boi się tego seksu, ja tez pewnie bym się troszkę obawiala i wszelkie szaleństwa nie wchodzilyby w gre..ale:-) z ostrozna wszystko mozna:-) :-) poza tym najbardziej mi brakuje zwyklej czulosci, a on nic.. a jak mu się zdarzy czasem przez przypadek brzuszka dotknąć to taki jakby speszony byl..jak go zapytalam o to to powiedzial ze wszystko ok, ale moim zdaniem to troszkę dziwne..nie chce go przymuszac do niczego ale sama bardzo to przeżywam..

Ingegjerd, już dziwniejszego nicku nie mogłas wymyśleć? haha, długo go pisałam. Chyba najlepsza będzie rozmowa. Zawsze taki był? Jak dopiero teraz, to coś go musi blokować, coś się musiało wydarzyć, że taki się zimny zrobił. My jesteśmy obydwoje przytulaki, więc ciężko by mi było, jakby tak przestał się przytulać czy całować :( Zwłaszcza teraz tego potrzebujemy, gdy hormony szaleją :p

Ledwo Was zostawić na chwilę to zaraz 3 strony są do nadrobienia:-D Ja na swojego męża nie mogę narzekać, stópki pomasuje, zakupy zrobi, nawet jak o 23 powiem że mam na coś ochotę to pyta czy iść mi kupić:-) także żyć nie umierać;-) no i codziennie rozmawia z córką, co jest zabawne na maxa:-)

reklama
monikamarcina mam nadzieję że to o to właśnie chodzi, bo inaczej załamka ;-P może jak już dzidzia będzie na świecie to coś w nim ruszy..ja to tak podejrzewam że go trochę paraliżuje strach przed tym wszystkim co będzie, przed odpowiedzialnością, nowymi obowiązkami..taki wg niego totalny koniec wolności.
Mujer ten nick jest ze mną już od lat, dla mnie to jak drugie imię ;P (bo to w sumie jest imię żeńskie jakieś skandynawskie czy coś) przynajmniej jak się gdzieś rejestruję to mam pewność że się nie powtórzy i nie będę musiała wymyślać czegoś innego :-)

Do góry