reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
U nas też nie ma celibatu i w ogóle sobie tego nie wyobrażam ;)

U nas z dobrych wieści to że będzie chłopak tak jak chcieliśmy, pokazał co trzeba i lekarz od razu stwierdził :) jest zdrowy i większy o tydzień, szaleje w brzuchu więc czego chcieć więcej

Karolina gratuluje :)
Ja nie wiem po co mielibyśmy zachowywać wstrzemięźliwość skoro nie ma zagrożenia i wskazań do niej? :)
Nie mamy celibatu :)

Witajcie:)
Długo mnie nie było i nadrobienie zaległości zajęło mi prawie godzinę:-D

Witam wszystkie nowe mamy;-)

Karolina gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze;-)

Gratulacje udanych wizyt i poznania płci!

U nas spokój, maluszka jeszcze nie czuje, a już tak bardzo bym chciała, tak samo jak poznać płeć:-)a wizyta dopiero za 2 tyg:/
Bóle w okolicy prawej nerki się uspokoiły, teraz pobolewa mnie podbrzusze i zastanawiam się czy to normalne, ostatnio jestem jakaś przewrażliwiona:/ mój wewnętrzny spokój mnie opuścił:-p Dzisiaj odbieram wyniki posiewu i jakoś się też tym stresuje, normalnie oszaleć idzie;-)

Miłego dnia!

gratki udanych wizyt :tak:
ja dziś planuję mega shooping, teściowie zostaną z Juniorem a matka w długą :-D
przymierzałam kurtki jesienno-zimowe i oczywiście guziczki z dziurkami nijak nie chcą się zejść :no: no i buty na jesień na płaskim :sorry2:

Ja też nie zamierzałam kupować kurtki zimowej, ale nie wyobrażam sobie jechać do sklepu w kurtce np. odpiętej. Do tego święta, pasterka2h w lodowatym kościele. Z D doszłam do wniosku, że lepiej zainwestować w kurtkę lub płaszcz niżeli chorować i wydawać pieniądze na leki i ryzykować również zdrowie Maluszka.

Stokrotka ale Ci fajnie! Ja jutro lub pojutrze pędzę na shopping :) Kurtkę kupię w przyszłym miesiącu, a buty mam na lekkim koturnie, kupiłam dwa sezony temu za 200zł chyba, ale było warto! :)

reklama
Do góry