reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Dziękuję za pomoc :) Przed chwilą wypiłam mleko z miodem i czosnkiem, beee. Wieczorem jak pójdę na wizytę to zapytam lekarza, może coś poleci, a potem odwiedzę aptekę :)
Miłego dnia!

No ja nie dostalam L4 niestety :( musze pracowac a mam prace fizyczna. Progesteron mam brac poltora miesiaca poki co. Oby tylko bylo wszystko ok, gin tez kazala sie nie martwic, ale wez i sie nie martw.. czekam niecierpliwie na 14 pazdziernika bo wtedy mam nastepna wizyte

Czesc KikaRika! Przykro mi, ze dziewczyny musicie pracowac... u mnie cale szczescie nie ma zadnych orzeciwwskazan i sobie w miare aktywnie zyje, ale do sprzatania zawsze mialam dystans ;-) wiec nie jest u nas na blysk, a prasujemy tylko niektore ciuchy jak trzeba wygladac jak czlowiek :-)

Martyna ja dopóki nie wycielam migdałow wiecznie chorowałam na anginy i na ból bardzo pomagały mi płukanki z soli albo wody utlenionej :) powodzenia na wizycie!

Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko

Dzień dobry Mamusie!

Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Od wczoraj tak mnie boli, że zwariować można. Za chwilę zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem.

no mam od wczoraj również ból potworny.. myślałam, że przejdzie.. ale niestety nie.. przez linie telefoniczna z gin dowiedziałam się, że mogę tantum verde do psikania :)

Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko

Kurcze ja prawie od początku nie mam w czym chodzić :p bo mnie wszystkie spodnie uciskały.. teraz mam 3 pary i ciężko mi się przyzwyczaić jak zawsze miałam 30:p

Witam mamusie :)
ja na ból gardła mleko z czosnkiem lub woda z solą do płukania:sorry2:
Przykro mi tylko, że tak jak w przypadku asi88 nie dostałaś L4 przy pracy fizycznej i bólach brzucha i jeszcze tabletki na podtrzymanie... czegoś tu nie rozumiem, może zmiana lekarza (może prywatnie warto pójść), ja mam pracę biurową, ale stresującą i od 17 czerwca jestem za zwolnieniu, mam zagrożoną ciążę i też dostaję progesteron i byłam u kilku lekarzy i nikt nawet ze mną nie dyskutował na temat wstrzymania zwolnienia, a wręcz przeciwnie dostałam szereg wskazówek, aby tę drugą ciążę utrzymać, trzymaj się asia88, trzymam za nas wszystkie kciuki;-) i powodzenia na wizytach dzisiejszych:tak:

reklama
Nie wytrzymałam i poszłam do apteki po pastylki *spam* (dzięki za polecenie!), mam nadzieję, że pomogą :)

Ostatnia edycja:
Do góry