reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
U nas też nie ma celibatu i w ogóle sobie tego nie wyobrażam ;)

U nas z dobrych wieści to że będzie chłopak tak jak chcieliśmy, pokazał co trzeba i lekarz od razu stwierdził :) jest zdrowy i większy o tydzień, szaleje w brzuchu więc czego chcieć więcej

Karolina gratuluje :)
Ja nie wiem po co mielibyśmy zachowywać wstrzemięźliwość skoro nie ma zagrożenia i wskazań do niej? :)
Nie mamy celibatu :)

Witajcie:)
Długo mnie nie było i nadrobienie zaległości zajęło mi prawie godzinę:-D

Witam wszystkie nowe mamy;-)

Karolina gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze;-)

Gratulacje udanych wizyt i poznania płci!

U nas spokój, maluszka jeszcze nie czuje, a już tak bardzo bym chciała, tak samo jak poznać płeć:-)a wizyta dopiero za 2 tyg:/
Bóle w okolicy prawej nerki się uspokoiły, teraz pobolewa mnie podbrzusze i zastanawiam się czy to normalne, ostatnio jestem jakaś przewrażliwiona:/ mój wewnętrzny spokój mnie opuścił:-p Dzisiaj odbieram wyniki posiewu i jakoś się też tym stresuje, normalnie oszaleć idzie;-)

Miłego dnia!

gratki udanych wizyt :tak:
ja dziś planuję mega shooping, teściowie zostaną z Juniorem a matka w długą :-D
przymierzałam kurtki jesienno-zimowe i oczywiście guziczki z dziurkami nijak nie chcą się zejść :no: no i buty na jesień na płaskim :sorry2:

Ja też nie zamierzałam kupować kurtki zimowej, ale nie wyobrażam sobie jechać do sklepu w kurtce np. odpiętej. Do tego święta, pasterka2h w lodowatym kościele. Z D doszłam do wniosku, że lepiej zainwestować w kurtkę lub płaszcz niżeli chorować i wydawać pieniądze na leki i ryzykować również zdrowie Maluszka.

Stokrotka ale Ci fajnie! Ja jutro lub pojutrze pędzę na shopping :) Kurtkę kupię w przyszłym miesiącu, a buty mam na lekkim koturnie, kupiłam dwa sezony temu za 200zł chyba, ale było warto! :)

reklama
Do góry