reklama
No ja nie dostalam L4 niestety musze pracowac a mam prace fizyczna. Progesteron mam brac poltora miesiaca poki co. Oby tylko bylo wszystko ok, gin tez kazala sie nie martwic, ale wez i sie nie martw.. czekam niecierpliwie na 14 pazdziernika bo wtedy mam nastepna wizyte
Mokito
Fanka BB :)
Czesc KikaRika! Przykro mi, ze dziewczyny musicie pracowac... u mnie cale szczescie nie ma zadnych orzeciwwskazan i sobie w miare aktywnie zyje, ale do sprzatania zawsze mialam dystans ;-) wiec nie jest u nas na blysk, a prasujemy tylko niektore ciuchy jak trzeba wygladac jak czlowiek :-)
Martyna ja dopóki nie wycielam migdałow wiecznie chorowałam na anginy i na ból bardzo pomagały mi płukanki z soli albo wody utlenionej powodzenia na wizycie!
Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko
Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko
Dzień dobry Mamusie!
Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Od wczoraj tak mnie boli, że zwariować można. Za chwilę zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem.
no mam od wczoraj również ból potworny.. myślałam, że przejdzie.. ale niestety nie.. przez linie telefoniczna z gin dowiedziałam się, że mogę tantum verde do psikania
Kurcze ja prawie od początku nie mam w czym chodzić bo mnie wszystkie spodnie uciskały.. teraz mam 3 pary i ciężko mi się przyzwyczaić jak zawsze miałam 30
monikamarcina
No ja dzisiaj zamierzam kontynuowac zwolnienie. Milego dnia laski.
monikamarcina
Ja bralam pastylki *spam* i bylo w miare ok
Kasia2015
Witam mamusie
ja na ból gardła mleko z czosnkiem lub woda z solą do płukania
Przykro mi tylko, że tak jak w przypadku asi88 nie dostałaś L4 przy pracy fizycznej i bólach brzucha i jeszcze tabletki na podtrzymanie... czegoś tu nie rozumiem, może zmiana lekarza (może prywatnie warto pójść), ja mam pracę biurową, ale stresującą i od 17 czerwca jestem za zwolnieniu, mam zagrożoną ciążę i też dostaję progesteron i byłam u kilku lekarzy i nikt nawet ze mną nie dyskutował na temat wstrzymania zwolnienia, a wręcz przeciwnie dostałam szereg wskazówek, aby tę drugą ciążę utrzymać, trzymaj się asia88, trzymam za nas wszystkie kciuki;-) i powodzenia na wizytach dzisiejszych
ja na ból gardła mleko z czosnkiem lub woda z solą do płukania
Przykro mi tylko, że tak jak w przypadku asi88 nie dostałaś L4 przy pracy fizycznej i bólach brzucha i jeszcze tabletki na podtrzymanie... czegoś tu nie rozumiem, może zmiana lekarza (może prywatnie warto pójść), ja mam pracę biurową, ale stresującą i od 17 czerwca jestem za zwolnieniu, mam zagrożoną ciążę i też dostaję progesteron i byłam u kilku lekarzy i nikt nawet ze mną nie dyskutował na temat wstrzymania zwolnienia, a wręcz przeciwnie dostałam szereg wskazówek, aby tę drugą ciążę utrzymać, trzymaj się asia88, trzymam za nas wszystkie kciuki;-) i powodzenia na wizytach dzisiejszych
reklama