reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Dziękuję za pomoc :) Przed chwilą wypiłam mleko z miodem i czosnkiem, beee. Wieczorem jak pójdę na wizytę to zapytam lekarza, może coś poleci, a potem odwiedzę aptekę :)
Miłego dnia!

No ja nie dostalam L4 niestety :( musze pracowac a mam prace fizyczna. Progesteron mam brac poltora miesiaca poki co. Oby tylko bylo wszystko ok, gin tez kazala sie nie martwic, ale wez i sie nie martw.. czekam niecierpliwie na 14 pazdziernika bo wtedy mam nastepna wizyte

Czesc KikaRika! Przykro mi, ze dziewczyny musicie pracowac... u mnie cale szczescie nie ma zadnych orzeciwwskazan i sobie w miare aktywnie zyje, ale do sprzatania zawsze mialam dystans ;-) wiec nie jest u nas na blysk, a prasujemy tylko niektore ciuchy jak trzeba wygladac jak czlowiek :-)

Martyna ja dopóki nie wycielam migdałow wiecznie chorowałam na anginy i na ból bardzo pomagały mi płukanki z soli albo wody utlenionej :) powodzenia na wizycie!

Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko

Dzień dobry Mamusie!

Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Od wczoraj tak mnie boli, że zwariować można. Za chwilę zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem.

no mam od wczoraj również ból potworny.. myślałam, że przejdzie.. ale niestety nie.. przez linie telefoniczna z gin dowiedziałam się, że mogę tantum verde do psikania :)

Ja wybieram się na zakupy, potrzebuje dżinsów ciążowych bo już nie mam w czym chodzić. Za tydzień koniec l4 i wracam do pracy, będzie ciężko

Kurcze ja prawie od początku nie mam w czym chodzić :p bo mnie wszystkie spodnie uciskały.. teraz mam 3 pary i ciężko mi się przyzwyczaić jak zawsze miałam 30:p

Witam mamusie :)
ja na ból gardła mleko z czosnkiem lub woda z solą do płukania:sorry2:
Przykro mi tylko, że tak jak w przypadku asi88 nie dostałaś L4 przy pracy fizycznej i bólach brzucha i jeszcze tabletki na podtrzymanie... czegoś tu nie rozumiem, może zmiana lekarza (może prywatnie warto pójść), ja mam pracę biurową, ale stresującą i od 17 czerwca jestem za zwolnieniu, mam zagrożoną ciążę i też dostaję progesteron i byłam u kilku lekarzy i nikt nawet ze mną nie dyskutował na temat wstrzymania zwolnienia, a wręcz przeciwnie dostałam szereg wskazówek, aby tę drugą ciążę utrzymać, trzymaj się asia88, trzymam za nas wszystkie kciuki;-) i powodzenia na wizytach dzisiejszych:tak:

reklama
Nie wytrzymałam i poszłam do apteki po pastylki *spam* (dzięki za polecenie!), mam nadzieję, że pomogą :)

Ostatnia edycja:
Do góry