reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Kikarika też jeszcze nie znam plci ale za tydzień mam usg gen to mam cicha nadzieję że coś może wypatrzy lekarz bo mój też na perelowskie usg i właściwie też słabo widać cokolwiek.

reklama
KikaRika w sumie buraka nigdy nie dodawałam , teraz nie mam może innym razem, buraki to właściwie pochłaniam w każdej ilości zrobione przez moją mamę gotowane i starte

Ale bym sobie na grzyby poszła, a jest co w lesie zbierać? bo chyba jutro rano gdzieś się przejedziemy :)

ja to chyba będę miała małego sportowca bo jak siedzę i dobrze czuję to mi jeździ w brzuchu w tą i spowrotem, szczególnie że przed chwilą dostało solidną dawkę cukru hehe

Karolina właśnie jak jechaliśmy do lasu też tak myślałam czy wg jest co zbierać ale miło się zaskoczyłam mieliśmy 2 wiadra 10 l pełne grzybów

Witaj Kika Rika:-)
Nawiązując do Zor i obyczajów, to ja pochodzę z mazur i tam również tłucze się szkło na szczęście dzień przed ślubem, małż jest z dolnośląskiego i był zadziwiony, jak przychodzili przyjaciele, sąsiedzi, znajomi, teraz mieszkamy na dolnym śląsku i tu tego zwyczaju się nie praktykuje.

My często jeździmy do lasu, dla mnie i małża to ogromny relaks, chociaż tak jak u vanilijki ja ruszam się jak ślimak, a małż jak zając i już nie mam szans, że pierwsza znajdę grzyba, ale pierwszego oddaje mi do ścięcia, bo u nas gin wypatrzył dziewuszkę:happy:
Ja z oknami nie szaleję, po prostu się boję to moja druga ciąża, pierwszej niestety nie donosiłam, ale cieszę się z Waszego dobrego samopoczucia i za wszystkie trzymam kciuki;-)

Ostatnia edycja:
Kasia2015 ja również nie szaleje w domowych porzadkach odkad jestem w ciąży :) też z tego samego powodu co ty, po tych wszystkich przejściach obrałam inne priorytety z reszta to nakaz mojego lekarza oszczędzający tryb życia relaks odpoczynek tak staram się spędzać ten czas oczekiwania na maleństwo

hej ;) byłam dziś na Usg :-) musiałam prywatnie zrobić bo u nas w lubelskim sanitasie długo czeka sie na wyniki. To pierwsze usg :tak: prawie sie popłakałam ;) z dzidziusiem wszystko wporządku waży juz 200g, wszystko ma na swoim miejcu :) rusza sie już kilka razy dziennie a szczególnie wieczorem :-) duży maluszek tak powiedział doktor ;)
w środe znowu lece do doktorki bo mam pare zaległosći :-) a no i być może bedzie dziewucha :-D:-D

Podziwiam że tak wam się chce sprzątać,myć okna itp. Mi lekarz zabronił, w końcu po to jest l4zeby wypoczywać a nie sprzątać :) mój mąż maluje sypialnie dla nas i maluszka a ja leżę do góry brzuchem :) trochę mnie to wkurza bo chciałabym pomoc,ale mnie goni.

Podziwiam że tak wam się chce sprzątać,myć okna itp. Mi lekarz zabronił, w końcu po to jest l4zeby wypoczywać a nie sprzątać :) mój mąż maluje sypialnie dla nas i maluszka a ja leżę do góry brzuchem :) trochę mnie to wkurza bo chciałabym pomoc,ale mnie goni.

Ciesz sie, jeszcze sie napracujesz ;) z pierwszym dzieckiem tez sobie polezalam, teraz juz nie da rady :)

reklama
Ja też nie szaleje z porządkami, ale jak czuję się bardzo dobrze to cos tam posprzątam wiadomo, okna myłam bo czułam sie w pełni sił ale to nie wszystkie, jeszcze mi 2 zostały, ale dziś czułam sie nie za dobrze a teraz leże z gorączką, jakieś paskudztwo sie przyplątało:no:

Do góry