reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witaj i powiedz jak sie odnalazłaś w takich małych Żorach przeprowadzając sie do nich z Wawy? Chyba że wcześniej już tam mieszkałaś?..

hmmm....wszędzie mogę dojść na piechotę, chociaż od maja mamy bezpłatną komunikacje miejską :tak: i to jedyny plus :no: większość "znanych" sklepów jest dopiero w Rybniku więc kupuję on-line :no: mieszkam tu ponad 2 lata a nadal nie mam znajomych :no: koleżanka z czasów Szkocji mieszka w Sosnowcu i raz na jakiś czas wpada (akurat teraz też jest w ciąży, termin na marzec ). Przed Wawa mieszkałam w Radomiu i Krakowie, no i za granicą ;-)

witam nowe mamuśki :-)

ja do ginka za 2 tyg no i może się w końcu dowiem co tam siedzi :confused:

reklama
hej dziewczynki bylam dzis u gina w zwiazku z tym twardnieniem podbrzusza. Stwierdzila twardnienie macicy i mam brac progesteron dopochwowo :( do tego zero sexu itd. Kurcze teraz to stres dopiero mi sie zaczal w tym drugim trymestrze :(

hej dziewczynki bylam dzis u gina w zwiazku z tym twardnieniem podbrzusza. Stwierdzila twardnienie macicy i mam brac progesteron dopochwowo :( do tego zero sexu itd. Kurcze teraz to stres dopiero mi sie zaczal w tym drugim trymestrze :(
Nie martw się ja miałam podobnie w 14,15 tc i też brałam progesteron i po 10 dniach brania i odpoczywania wszystko było ok..U mnie było to wywołane głównie chodzeniem do pracy, ale od tamtego momentu na L4 jestem już.

Asia88 dobrze że poszłaś do lekarza bierz leki i stosuj się do zaleceń i będzie wszystko dobrze a zanim się obejrzysz będzie magiczna 9 i urodzisz dziecko a z seksu lepiej zrezygnować dla dobra dziecka my też zrezygnowaliśmy od samego początku ciąży 1trymestr miałam dość problemowy dodatkowo straty poprzednich ciąż też swoje zrobiły w psychice więc warto jest zrezygnować żeby mieć później urocze maleństwo :) pisz tu na forum często zawsze któraś z nas ci coś doradzi a i tobie będzie lepiej jak będziesz miała z kim porozmawiać :)

Dzień dobry Mamusie!

Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Od wczoraj tak mnie boli, że zwariować można. Za chwilę zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem.
Dzisiaj idę też podglądać Maluszka, aż się doczekać nie mogę! :) Mam nadzieję, że ginekolog co nieco wypatrzy i potwierdzi płeć :)

Martyna ja nie pomogę, rzadko choruje na szczęście. Slyszalam o czosnku :)
Ja wstaje dopiero, za oknem brzydko, mam nadzieje że padać mocno nie będzie bo na 12 mam wizytę i muszę tramwajem pojechać.
Miłego dnia :)

reklama
w aptece znajdziesz tabletki na gardło dla kobiet w ciąży *spam* Gardło na bazie naturalnych składników, ale nie wiem jak z ich skutecznością

Do góry