reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Mnie dziś też się pytał lekarz ale nic nie czuje raz myślałam że to to też było pukanie dość późno w nocy nawet jak zmieniłam pozycję lezenia ale to już się nie powtórzyło i myślę że to jednak nie były ruchy mojego maleństwa

reklama
Jeej dziewczyny nie zyje. Poszlam z synkiem dzisiaj na rower. Zrobilismy z ze 2 km moze wiecej. No i zaraz mi krocze peknie.. mowia ze ciezarna ma sie ruszac.. ehe a potem zdychac na bol krocza i brzucha :/

To poloz się i odpoczywaj :) ja staram się nie przemeczac ale zwykle to od zwykłego spaceru boli mnie kręgosłup i to tak bardzo jak by mi dysk wyskoczył :) uważam że za dużo zrobiłas tych km odpoczywaj :)

Hej kobitki :)
rzadko tutaj jestem ale podczytuję Was :) Od 4 sierpnia pracuje (wróciłam po macierzyńskim) i powiem Wam, że jest dość ciężko najgorsze wstawania rano o 5:30... Muszę budzić moją Natalke tak wcześnie i tak mi jej szkoda jak ona tak słodko śpi, a ja ją muszę zrywać... i jeszcze ciemno rano :( Później jeszcze droga przez całe miasto ehhh... Jakoś musimy się przemęczyć do grudnia może stycznia, a później ide na zwolnienie :p
U nas ruchów jeszcze nie czuć (no może ze dwa razy cos było ale pewnie to jelita:/) w pierwszej ciąży czułam miedzy 20, a 22 tygodniem teraz wsłu****e się, bo słyszałam, ze w drugiej ciąży szybciej czuc ruchy :) Już mam nadzieje, że nie długo poczuje maluszka :)
W czwartek idę na usg więc prosze o kciuki, żeby wszystko było ok :)
To tylę muszę wracać do pracy :p

reklama
Dziewczyny udalo mi sie w koncu znalezc mieszkanie iwreszcie sie przeprowadzamy :) zazdroszcze wam tego L4 ja haruje po 9 godz +3godz dojazdow bo pracuje w innym miescie plus przeprowadzka jestem juz troche wykonczona

Do góry