reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dragonella to gratki dla dzielnego przedszkolaka :-)

Vanilijka jak wizyta? Co z infekcja?

Mokito, MonikaMarcina kciuki za piatkowe wizyty :-D:-D:-D

Victoria witaj :-)

reklama
Dzieki Madzia, ja juz mysle tylko o piatku :p
Victoria czesc!
Zaliczylismy dzis szczepienie Malej i to takie bolesne ale dla niej wiekszym problemem bylo pokazanie pobi doktor buzi niz samo uklucie. Ciesze sie, ze ma wysoki prog bolu, moze sie w zyciu przydac.

U mnie juz 16tydzien i 4 dzień ciąży, moje malenstwo na poczatku tyg miało 9cm czy to nie za malo jak na 16 tydz? Jak to u was jest?

Myślicie że w pierwszej ciąży mogę już poczuć ruchy? dziś jak leżałam na plecach i na dole brzucha przyłożyłam rękę to po chwili poczułam w tym samym miejscu 3 razy takie jakby pukanie czy sama nie wiem co? może to jednak jelita hehe nie wiem czy to możliwe że już bym poczuła chociaż ja mam prawie płaski brzuch to może lepiej wyczuć

karola możliwe :tak: ja w pierwszej ciąży poczułam dokładnie to co ty opisujesz w 15+4 ;-)
moja ginka już wtedy mnie pytała czy już coś czuję ;-)
zresztą na ostatniej wizycie w środę też mnie już pytała o ruchy więc wszystko jest możliwe :-)

reklama
Do góry