Zor, dokładnie ja też się szykuję na koniec stycznia, z usg pierwszego wyszedł mi termin 24.01 :-) także myślę że będzie to raczej styczeń niż luty ale zobaczymy
Masz już wybrany szpital?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zor, dokładnie ja też się szykuję na koniec stycznia, z usg pierwszego wyszedł mi termin 24.01 :-) także myślę że będzie to raczej styczeń niż luty ale zobaczymy
Pół życia 3 min od matki polki mieszkałam tam mam lekarza prowadzącego i raczej też tam będę rodzic tym bardziej, że odpukac jak coś się dzieje to dzieciaki tam wysyłają..Tylko teraz mam całą łódź do przejechaniaMyślę że Madurowicz, chociaż mieszkam w pobliżu matki polki. Chce tez iść na wizytę kwalifikacyjna do medeora, a Ty?
zapiszę się na wizytę w najbliższym czasie, najbardziej przeraża mnie, że może to być właśnie wskazanie do cc bo bardzo zależy mi na porodzie sn