reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Myślę że Madurowicz, chociaż mieszkam w pobliżu matki polki. Chce tez iść na wizytę kwalifikacyjna do medeora, a Ty?
Pół życia 3 min od matki polki mieszkałam ;) tam mam lekarza prowadzącego i raczej też tam będę rodzic tym bardziej, że odpukac jak coś się dzieje to dzieciaki tam wysyłają..Tylko teraz mam całą łódź do przejechania :)
Nie boisz się madurowicza?

cześć Dziewczyny, witam po kilku dniach nieobecności :) Miałam sporo wrażeń i nerwów przez te hormony szaleje i sprowokowałam ogromną awanturę z moim ukochanym, na szczęście wszystko już jest w porządku:)

widzę, że wiele z Was wybrało się w ostatnim czasie do dentysty, ja chyba też muszę się przejść. Do okulisty koniecznie też, mam wadę wzroku ponad -5 i boję się, że w ciąży lub podczas porodu może mi się pogorszyć, czy coś słyszałyście może na ten temat?

zapiszę się na wizytę w najbliższym czasie, najbardziej przeraża mnie, że może to być właśnie wskazanie do cc bo bardzo zależy mi na porodzie sn

Monikamarcina to rzeczywiście masz nerwy. Straszne jest takie faworyzowanie tylko jednego dziecka bo niestety potem to tylko sama krzywda psychiczna dla takiego malucha i szkoda że sobie sprawy dorośli nie zdają z tego. Mnie natomiast zawsze denerwują porównania z innymi dziećmi typu: a nasze to już umie to albo tamto o a wasze jeszcze nie, oj to niedobrze. Zawsze staram się ucinac takie rozmowy albo zmieniać temat.

reklama
zapiszę się na wizytę w najbliższym czasie, najbardziej przeraża mnie, że może to być właśnie wskazanie do cc bo bardzo zależy mi na porodzie sn

Nie wada nie ma wplywu ! Tez sie o to balam
Mam wieksza wade bo -7.00 bylam u okulisty i powiedzial ze jak najbardziej moge rodzic naturalnie i wada wzroku nie jest przeciwwskazanim do porodu naturalnego tylko stan siatkowki oka. Jesli masz problemy z siatkowka to jest wskazaniem do cesarki bo jest ryzyko jej uszkodzenia, odklejenia podczas duzego wysilku-porodu

Widze ze tez macie problemy z tesciowymi:) moja nieukrywala niezadowolenia gdy powiedzialam jej ze bedzie prawdopodobnie wnuczek :p a dzis znow moj narzeczony mowil jej ze bedzie syn to az sie skrzywiła :no:

Ostatnia edycja:
Do góry